Happy Monday by S-Karp Happy Monday by S-Karp
Lunea este ziua în care te alegi cu o surpriză, cu o super ofertă specială, cu o reducere atât online, cât și în magazinele... Happy Monday by S-Karp

Lunea este ziua în care te alegi cu o surpriză, cu o super ofertă specială, cu o reducere atât online, cât și în magazinele S-Karp. Lunea poate fi ziua ta norocoasă.

Prin Happy Monday, echipa S-Karp își propune să își fidelizeze clienții cu reduceri sau oferte speciale în fiecare zi de luni. Să le ofere produsele lor la un preț cât mai bun!

Tu vrei să știi de Happy Monday?

Atunci, e simplu. În fiecare luni dimineață, de la ora 9:30, deschide laptop-ul, telefonul sau tableta, și intră pe site-ul www.s-karp.com saupe conturile de Facebook și Instagram ale brandului (@skarpshoes). O să vezi imediat ce noutăți și vești găsești despre campania promoțională ,,Happy Monday’’!

Nu uita! Această promoție este valabilă atât online, pe www.s-karp.com, cât și în magazinele S- Karp din București (Mega Mall și Plaza Mall) și din Brașov (Barițiu, vis-à-vis de Piața Sfatului).

Fii pe poziții! Abonează-te la Newsletter-ul S-Karp! Ia aminte: promoția e valabilă doar luni, până la miezul nopții, în limita stocului disponibil!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: