Halloween a devenit motiv de cumpărături și pentru românii iubitori de vacanțe Halloween a devenit motiv de cumpărături și pentru românii iubitori de vacanțe
Pe modelul Black Friday, Halloween a devenit motiv de cumpărături și pentru românii cărora le place să călătorească. În această perioadă, din ce în... Halloween a devenit motiv de cumpărături și pentru românii iubitori de vacanțe

Pe modelul Black Friday, Halloween a devenit motiv de cumpărături și pentru românii cărora le place să călătorească. În această perioadă, din ce în ce mai mulți turiști caută vacanțe la prețuri avantajoase. În general, cei care sunt interesați să-și cumpere un sejur sunt tinerii și cuplurile proaspăt căsătorite; în cazul acestora din urmă, pachetul achiziționat reprezintă un cadou pentru cel/cea iubit/ă. Un alt segment important de turiști este format din familiile cu copii, pentru că cei mici sunt foarte entuziasmați de tot ce implică această sărbătoare.

Suntem surprinși de popularitatea crescândă a acestei sărbători de origine celtică, importată în România de peste ocean. Interesant este faptul că, pe lângă petrecerile care se organizează de câțiva ani și la noi, românii sunt interesați mai nou și de ideea de a-și cumpăra o vacanță de Halloween. Tocmai de aceea, am creat un eveniment special, intitulat <De Halloween, dovlecii se transformă în vacanțe>, prin care le oferim turiștilor noștri câteva idei de destinații, însoțite de discounturi semnificative”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour, cel mai mare touroperator din România.

În acest context, agenția de turism a pregătit de Halloween o campanie de oferte și reduceri de până la 45%. Capul de afiș este Dubai: turiștii care își cumpără până pe 10 noiembrie o vacanță în această destinație plătesc de la 396 de euro de persoană, sumă care include transport cu avionul și 7 nopți de cazare într-un hotel de trei stele. Cei care vor să se cazeze la cinci stele trebuie să achite 774 de euro de persoană pe un pachet de 7 nopți de cazare plus bilet de avion dus-întors și transferurile de la aeroport la hotel.

Plecările cu avionul sunt din București și Cluj-Napoca, iar cursele sunt operate de companiile Fly Dubai și Wizz Air. Oferta este valabilă pentru sejururile din luna noiembrie.

Cererea românilor pentru Dubai a crescut în ultimii ani direct proporțional cu numărul curselor care leagă acest oraș de țara noastră. Mai ales în perioadele în care la noi vremea se strică, apar ploile și frigul, turiștii caută o destinație însorită, pentru care au nevoie de un bagaj ușor, în care să pună doar câteva tricouri. În plus, există o fascinație aparte pentru Dubai, oraș care doboară record după record. Nu în ultimul rând, Dubai este o destinație excelentă pentru cei care vor să facă shopping – paleta este foarte variată, de la produse tradiționale până la branduri de lux”, adaugă Marius Pandel.

Pe de altă parte, turiștii care se gândesc deja la vacanța de vară pot achiziționa în această perioadă sejururi în insulele grecești (precum Rodos, Santorini sau Thassos), în stațiuni apreciate din Turcia ca Antalya și Bodrum, în Hurghada (Egipt) ori în destinațiile populare din Spania – Mallorca și Tenerife, cu reduceri de până la 45%. În acest caz, ei trebuie să achite un avans de 25 de euro, urmând ca restul sumei să fie plătit în rate fără dobândă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: