Pentru al doilea an consecutiv, Impact Hub București va deschide pe terasa Expirat din Vama Veche spațiul neconvențional de coworking și evenimente de pe...

Impact Hub in Vama VechePentru al doilea an consecutiv, Impact Hub București va deschide pe terasa Expirat din Vama Veche spațiul neconvențional de coworking și evenimente de pe litoral. Astfel, între 7 și 17 august oricine poate beneficia de spațiul de lucru de pe plajă, poate cunoaște oameni noi sau să participe la workshopurile organizate de echipa Impact Hub și partenerii implicați în proiect.

Programul evenimentelor organizate la Impact Hub în Vama Veche cuprinde:

  • 7 aug – un atelier la care poți învăța cum să iei notițe vizuale de la Paul Dumitru
  • 8 aug – demonstrație de ceramică cu Mădălina Teler
  • 9 aug – ziua New Yorkeză cu gașca de la Sunday Bagels & Coffee
  • 14 aug – sesiune de board game cu The CAN
  • 15 aug – șezătoare cu Hey Mărie!
  • 16 aug – sesiune de bucătăreală cu Marius Tudosiei

Participarea la evenimente și utilizarea spațiului de lucru este gratuită însă organizatorii au pregătit o serie de recompense #outofoffice pentru cei ce contribuie la campania de crowdfunding ce susține organizarea proiectului. Astfel, pentru o contribuție de până la 300 de lei poți primi un kit de vacanță #outofoffice ce conține cană, tricou, prosop de plajă și o geantă upcycled din banner publicitar.

Detalii complete despre campania de crowdfunding, programul complet de evenimente și opțiuni de înscriere sunt disponibile pe pagina de internet http://www.impacthub.ro/vamaveche/

Impact Hub București este un spațiu de lucru și colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv.

Impact Hub București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: