Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) organizează în perioada 8-22 iunie a doua ediţie a „Hai Acasă!”, un eveniment de cariere pentru studenții și...
hai acasa!Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) organizează în perioada 8-22 iunie a doua ediţie a „Hai Acasă!”, un eveniment de cariere pentru studenții și absolvenții cu experiență internațională (de minim un semestru de mobilitate academică, petrecut la o instituție acreditată de învățământ de peste hotare).

Studenţii care se încriu la ediţia din acest an beneficiază de două sesiuni de întâlniri cu repezentanţii companiilor înscrise: una de interacțiune online între participanți și reprezentanții companiilor și evenimentul offline de la București, din data de 22 iunie, în care participanții și reprezentanții companiilor interacționează direct, la standurile de prezentare și în cadrul sesiunilor interactive. „Hai Acasă!” online este programat să se desfășoare în perioada 8-22 iunie 2013, pe platforma EventLink360.

Aflaţi mai multe detalii pe site-ul LSRS.
Astfel, începând de la mijlocul lunii mai şi până în data de 8 iunie, studenții și absolvenții cu experiență internațională pot să se înregistreze pe platforma EventLink360. Înregistrarea presupune completarea unui profil și încărcarea unui CV actualizat (în română sau engleză), pe baza căruia se va opera verificarea respectării condițiilor de participare (experiență internațională de studii de minim un semestru la o instituție de învățământ acreditată din străinătate). Totodată, CV-ul actualizat va reprezenta și baza interacțiunii participanților cu reprezentanții companiilor. Cei care îndeplinesc criteriile de participare vor avea acces la toate funcționalitățile platformei pe durata campaniei online (8-22 iunie).

Prima ediţie a “Hai acasă!” s-a desfăşurat în perioada 28-29 iunie 2012 şi a adus la un loc 192 de participanţi offline şi 184 de instituţii de studiu. Totodată, în baza de date s-au integrat peste 340 de CV-uri, iar cele şapte sesiuni interactive au fost realizate de specialişti din companii de referinţă: Deloitte, Unicredit Ţiriac Bank, BRD, Renault sau Genpact.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: