Gustul unic si calitatea pastelor din grau dur Antonio di Vaio in doar 3 minute! Gustul unic si calitatea pastelor din grau dur Antonio di Vaio in doar 3 minute!
Slow food, dar fast cooking – este ceea ce ne dorim să se întâmple în bucătăriile noastre. Fie ca alegem haute cuisine sau o... Gustul unic si calitatea pastelor din grau dur Antonio di Vaio in doar 3 minute!

Slow food, dar fast cooking – este ceea ce ne dorim să se întâmple în bucătăriile noastre. Fie ca alegem haute cuisine sau o reîntoarcere la rețetele tradiționale, la gustul autentic al ingredientelor din gospodărie sau la extravagante culinare, ne dorim mai mult timp pentru a savura masa în tihnă și mai puțin pentru a o pregăti. Acum ca toamna a sosit si ne intoarcem din vacante, incep copiii scoala vom avea impresia ca timpul s-a comprimat brusc si parca nu mai reusim sa finalizam lista de activitati propusa.

Pentru a–ti scurta timpul petrecut cu prepararea meselor Antonio di Vaio iti propune o gama de paste pe care o poti pregati in doar 3 minute!

Pastele Antonio di Vaio sunt pregatite dupa o reteta speciala, folosind 100% faina din grâu dur pentru a asigura o calitate excelenta, culoare aurie şi un pret competitiv. Folosesc numai grâu dur de cea mai buna calitate din Italia pentru a se asigura că obtinem mereu paste cu o textura ideala, care nu se lipesc şi nu se rup în timpul fierberii astfel încât orice retetă noua sa fie o reusita.

Totodata, Antonio di Vaio a dezvoltat o noua line tehnologica pentru a putea conferi aluatului o forma specifica, care garanteaza o gatire mai rapida…in doar 3 minute, pastrand gustul unic si calitatea “al dente” a pastelor din grau dur. Simplu, nu? Acum poti savura pastele tale preferate in doar 3 minute! Revenim si cu o reteta… soon!

Gama de paste din grau dur Antonio di Vaio 3 minute cuprinde:

Fusilli 3 minute;

Penne 3 minute;

Spaghette nr. 1 Capellini

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: