Grupul ALTEN deschide un nou sediu în București Grupul ALTEN deschide un nou sediu în București
Cu o bază solidă de operațiuni în România, Grupul ALTEN a inaugurat astăzi, 24 aprilie, noul său sediu în cel mai recent proiect non-rezidențial... Grupul ALTEN deschide un nou sediu în București

Cu o bază solidă de operațiuni în România, Grupul ALTEN a inaugurat astăzi, 24 aprilie, noul său sediu în cel mai recent proiect non-rezidențial din nordul Bucureștiului, OREGON Park, o clădire ecologică, bine localizată, care beneficiază de o conexiune excelentă a transportului în comun, permițând astfel accesul facil al angajaților săi.

ALTEN este un grup mondial performant și are un angajament ferm de a investi în România. Cu poziția sa unică de lider mondial în inginerie și consultanță tehnică, angajații săi au abilitățile și expertiza necesară de a acoperi întregul ciclu de dezvoltare și de a oferi o gamă largă de servicii, de la consultanță tehnică până la servicii de outsourcing de proiecte.

De când am început activitatea în România, expertiza de înaltă calitate oferită de echipa locală s-a dovedit a fi excelentă datorită competențelor tehnice ale consultanților noștri. Acum, am consolidat poziționarea noastră, acoperind toate tehnologiile și furnizând expertiză tehnică la nivel înalt clienților noștri, având peste 1.000 de consultanți în 6 orașe din țară. Intenția noastră este să păstrăm acest angajament ferm și să ajungem la 1.500 de consultanți în următorii 2 sau 3 ani“, a declarat Simon Azoulay, CEO ALTEN.

Prezent pe piața românească din 2006, Grupul ALTEN a ajuns la 1.000 de consultanți la sfârșitul anului 2017. În octombrie 2016, ALTEN Group a achiziționat și compania locală de software Kepler-Rominfo.

În ultimii doi ani, ALTEN a consolidat și a structurat prezența durabilă a companiei în România, prin deschiderea de noi birouri în Iași – Nicolina Business Center și București – OREGON Park și Sema Parc.

În OREGON Park, compania va ocupa 2.600 de metri pătrați, într-o clădire care a fost concepută pentru a oferi standarde ridicate și un spațiu eficient de birouri, punând accentul pe consumul redus de energie.

Investiția în noul sediu a fost un pas natural pentru compania noastră, deoarece ne mândrim sa investim în echipele noastre locale, începând de la procesul de angajare, programul de învățare și dezvoltare care se desfășoară continuu cu formatori locali și internaționali și procesul de evaluare al tuturor angajaților noștri, prin intermediul sistemului de management al carierei ALTEN Group. În acest mod și prin aceste investiții, putem susține în permanență proiectele inovatoare ale clienților noștri, iar aici, în România, lucrăm cu tehnologii de vârf în sectoarele automotive, aeronautică și IT“, a declarat Axel Girardetti, Director ALTEN pentru Europa Centrală și de Est.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: