Granini lansează gama Light’n Clear cu un conținut scăzut de zahăr Granini lansează gama Light’n Clear cu un conținut scăzut de zahăr
Granini încurajează un stil de viață sănătos, prin lansarea unei noi game de produs. Noul granini® Light’n Clear are un conținut scăzut de zahăr,... Granini lansează gama Light’n Clear cu un conținut scăzut de zahăr

Granini încurajează un stil de viață sănătos, prin lansarea unei noi game de produs. Noul granini® Light’n Clear are un conținut scăzut de zahăr, sub 5 grame pe 100 ml și doar 19 kcal/100 ml.

Cu 10% conținut de fructe, fără îndulcitori artificiali, coloranți sau conservanți și un conținut redus de zahăr, granini® Light’n Clear prezintă două arome light – cu gust autentic de lămâie sau merișoare și note racoritoare de mentă. Pentru a desăvârși experiența de consum,  lichidul este transparent, obținut prin procesul de ultrafiltrare, fiind astfel și ușor de băut.

“Toate cercetările ne-au relevat că există o nevoie fundamentală a consumatorilor de a se răcori cu un gust bun. Hedonismul compensat este un mega trend valabil la nivel mondial și bine înțeles și în țara noastră.  Prin gama granini® Light’n Clear rezolvăm aceasta nevoie fundamentală a consumatorilor îmbinând, de fapt, beneficiile sucului de fructe, cu avantajele conținutului redus de zahăr și  respectând cerința stringentă a nefolosirii  îndulcitorilor artificiali.“ – a declarat Paul Markovits (Vice-Președinte Marketing, URBB).

Cu un nou design transparent al etichetei, menit să scoată în evidență caracteristicile naturale ale produsului, cele doua noi sortimenete, granini® Light’n Clear Lemon mint și granini® Light’n Clear Cranberry mint  sunt disponibile în magazinele din țară începând cu luna iunie, în variantele de ambalaj de 1.5L sau 0.5L, pentru consum acasă sau în mișcare.

Granini este marca internațională a cărei istorie de succes începe în anul 1965, odată cu lansarea sa pe piaţa din Germania.

Recunoscută în peste 70 de ţări, Granini se află din anul 2006 în portofoliul companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB) şi este disponibilă pe piaţa autohtonă de băuturi răcoritoare necarbonatate cu mai multe arome și mixuri de fructe, împărţite pe trei segmente: suc 100% (portocale, mere), nectar (piersici, portocale-mango, grapefruit roz, coacăze negre, pere, ananas) şi băuturi răcoritoare necarbonatate (portocale cu pulpă, grapefruit alb cu pulpă, grapefruit roz cu pulpă, vişine, mere-coacăze negre, piersici, limonada cu mentă)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: