Google vrea să ne ajute să nu mai pierdem vremea prin trafic: un update al Maps anunță dacă destinația mai e deschisă Google vrea să ne ajute să nu mai pierdem vremea prin trafic: un update al Maps anunță dacă destinația mai e deschisă
Suntem mai mult ca siguri că ghinionul v-a urmărit și pe voi cel puțin o dată și ați ajuns la restaurantul preferat, la magazinul... Google vrea să ne ajute să nu mai pierdem vremea prin trafic: un update al Maps anunță dacă destinația mai e deschisă

Suntem mai mult ca siguri că ghinionul v-a urmărit și pe voi cel puțin o dată și ați ajuns la restaurantul preferat, la magazinul de unde voiați să vă luați geanta aceea fix pentru a doua zi sau la muzeu chiar în momentul în care se trăgeau obloanele.

De acum nu mai aveți de ce să vă faceți griji și să fiți tot timpul cu ochii pe ceas pentru a verifica dacă mai aveți suficient timp pentru a prinde încă orele de program. Cei de la Google și-au propus să vină în ajutorul utilizatorilor Google Maps și să nu-i mai pună pe drumuri degeaba.

Astfel, un update al hărților ne anunță, în momentul în care introducem adresa pentru a cere instrucțiuni de navigare, dacă locul unde vrem să ajungem mai este deschis la sosirea noastră. Astfel, Maps va verifica programul de funcționare al localului (dacă este disponibil) și va afișa durata călătoriei și posibilitatea de a mai găsi acel loc deschis sau nu. Odată primit acest mesaj, putem anula foarte ușor călătoria noastră.

Destul de simplu și util, nu-i așa? Noul feature al Google Maps poate fi testat pe Google Play.

google maps

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: