Lansarea primei phablete GOCLEVER, modelul FONE 570Q, a generat, în urmă cu un an, mai multe întrebări legate de folosirea unui ecran de 5″...
GOCLEVER_Quantum6002Lansarea primei phablete GOCLEVER, modelul FONE 570Q, a generat, în urmă cu un an, mai multe întrebări legate de folosirea unui ecran de 5″ pentru un dispozitiv care combină funcţiile unui telefon cu cele ale unei tablete. În prezent, nimeni nu se mai miră de dimensiunile mari ale smartphone-urilor, deoarece s-a demonstrat faptul că un ecran mai mare este mai practic şi ajută la asimilarea mai uşoară a conţinutului digital.

GOCLEVER lansează următoarea sa generaţie de phablete: noul Quantum 600 cu ecran e 6 inch este pus în funcţiune de sistemul de operare Android 4.4 KitKat şi oferă suport dual SIM. O dovadă a dedicării GOCLEVER pentru a folosi cele mai noi tehnologii este şi premiul “Discovery of the Year” obţinut în 2014 în cadrul Consumer’s Laurel.

Pe lângă faptul că are instalat cel mai nou sistem de operare, Android 4.4 KitKat OS, noul dispozitiv Quantum 600 se distinge şi printr-o serie de caracteristici concepute pentru a-l face mai practic:

– securitatea îmbunătăţită a sistemului de operare,

– o performanţă crescută în jocuri,

– folosire optimizată a bateriei (şi, implicit, o durată extinsă de folosire),

– suport Bluetooth Smart (consum redus al bateriei fără să fie afectată calitatea conexiunii),

– o nouă aplicaţie pentru camera foto (noi caracteristici şi un nou meniu de setări, care sporesc confortul utilizării),

– Google Cloud Print.

„Posibilitatea de a folosi simultan două cartele SIM în acelaşi dispozitiv reprezintă un avantaj major pentru utilizatorii care vor să combine două planuri tarifare de la operatori diferiţi (de exemplu o cartelă pentru convorbiri şi mesaje şi o cartelă diferită pentru accesul la Internet) sau pentru cei care vor să aibă acces atât la numărul privat, cât şi la cel de serviciu, fără să fie nevoiţi să folosească două dispozitive”, a declarat  Ewelina Pączkowska, Marketing Manager la GOCLEVER. „Datorită listei de contacte comune (contactele, datele şi aplicaţiile pentru ambele cartele sunt stocate în acelaşi loc), utilizatorii vor avea nevoie de un singur dispozitiv. Trebuie menţionat că, la detectarea unui hotspot wireless, dispozitivul va schimba automat pe conexiune Wi-Fi”.

GOCLEVER Quantum 600 este echipat cu un ecran IPS de 6” cu rezoluţie HD de 1280 x 720 pixeli, care oferă unghiuri de vizualizare excelente şi culori vii. În comparaţie cu folosirea unor ecrane de 3 sau 4 inch, noua phabletă oferă un grad sporit de confort, indiferent că vorbim de redarea paginilor web şi a conţinutului video, de citirea şi scrierea de email-uri, de rularea jocurilor sau de lecturarea e-books. Pentru a oferi performanţe pe măsura ecranului, noul dispozitiv a fost echipat cu un un procesor quad-core Cortex A7 Broadcom de 1.2 GhZ, un procesor grafic de la acelaşi producător şi 1GB de memorie RAM DDR2.

Phableta GOCLEVER dispune de 4GB de memorie flash (care poate fi extinsă până la 32GB folosind carduri MicroSD), un modul Bluetooth, slot de cartele dual SIM şi un modul Wi-Fi. De asemenea, dispozitivul încorporează şi un modul de memorie GPS folosit de aplicaţia de navigare instalată, un port microUSB 2.0 OTG, două camere (una frontală de 2 MP şi una principală de 8 MP) şi modul radio FM. Dispozitivul este alimentat de o baterie de 2800 mAh.

Gama de phablete GOCLEVER este completată de Quantum 500. Acesta se diferenţiază de fratele mai mare prin ecranul de 5 inch cu rezoluţia de 960×540 pixeli, camera principală de 5 MP şi bateria de 2000mAh. Quantum 500 va primi în curând un update gratuit la Android 4.4 KitKat, acest update OTA fiind deja disponibil pentru GOCLEVER Quantum 400 şi 450, precum şi pentru tabletele ORION şi ARIES.

Quantum 600 şi 500 vor fi disponibile începând cu mijlocul lunii iulie, în variantele negru sau alb, începând cu preţul de 689 lei pentru modelul de 6″ şi 489 lei pentru modelul de 5″.  

GOCLEVER_Quantum6001

GOCLEVER_Quantum600

GOCLEVER_Quantum500

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: