GINA CAS la City Fashion Week 2016 GINA CAS la City Fashion Week 2016
Pe 28-29 Noiembrie a avut loc cea de-a doua editie a festivalului de moda City Fashion Week la Cluj-Napoca, organizat de Stefan Farrell si... GINA CAS la City Fashion Week 2016

Pe 28-29 Noiembrie a avut loc cea de-a doua editie a festivalului de moda City Fashion Week la Cluj-Napoca, organizat de Stefan Farrell si prezentat de Radu Nechit.

Gina Cas a fost prezenta alaturi de cei 30 designeri veniti din toate colturile tarii, printre care si invitatii speciali Catalin Botezatu si Romanita Iovan, colectia sa fiind admirata de public in cea de-a doua seara a festivalului. Creatiile sale au facut nota discordanta si de aceasta data, fiind purtabile si spectaculoase in acelasi timp.

Gina Cas este un brand lansat in urma cu 2 ani, care a abordat directii neconventionale de creatie, adresate in special scenei, artistilor si persoanelor publice. Cea mai noua colectie face insa trecerea spre o noua etapa, aceea a transformarii treptate a creatiei avangardiste in tinute purtabile, accesibile, dar care pastreaza elementele definitorii stilului caracteristic.

Astfel, Gina Cas a prezentat la Cluj o colectie grafica, minimalista din punct de vedere al liniilor de creatie, care foloseste ca limbaj plastic dungile si figurile geometrice, simetria, dar si dispunerea asimetrica, asocierea de culori si texturi contrastante, tehnica folosita fiind colajul de materiale.

gina-cas-3

“Mi-a facut placere sa particip la Fashion Show-ul de la Cluj, a fost pentru prima data cand am prezentat o colectie pe aceeasi scena cu mai multi designeri, exceptand perioada in care studiam la Universitatea de Arte, fiind astfel si mai evidenta diferenta de abordare si de stil, ceea ce mi s-a parut foarte interesant.”… a mentionat designerul.

“Modelele, accesoriile, partea de make-up si hairstyling au fost asigurate de organizator, asa ca misiunea mea a fost una simpla, aceea de a aduce hainele si de a imbraca modelele, doar feminine de data aceasta, motiv pentru care experienta de la Cluj a fost una relaxanta, care a imbinat utilul cu placutul. A fost o deplasare scurta in care am facut cunoscut brand-ul meu si in alt oras”… a adaugat Gina Cas.

gina-cas-2

Gina este un tanar designer de 25 de ani, stabilit in Bucuresti, care a lansat 8 colectii vestimentare pana in momentul de fata. Este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design din Bucuresti, sectia Moda si Masteratul cu aceeasi specializare. Este cea care a initiat un nou concept de prezentare, prin flashmob-urile organizate anul trecut in mai multe locatii din Bucuresti.

A fost pasionata de arta si moda inca de la o varsta frageda si considera ca stilul si creatiile ei reprezinta expresia propriei personalitati. Are o viziune diferita asupra vestimentatiei si indeamna publicul la curaj in adoptarea unui stil propriu si asumarea cu atitudine a hainelor purtate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: