GILTIG, GLÖDANDE și ART EVENT 2016: trei colecții IKEA, în ediție limitată, pentru nonconformiști GILTIG, GLÖDANDE și ART EVENT 2016: trei colecții IKEA, în ediție limitată, pentru nonconformiști
Când aduci acasă un obiect de decor semnat de un designer, aduci cu tine o bucățică din lumea și imaginația celui care l-a creat.... GILTIG, GLÖDANDE și ART EVENT 2016: trei colecții IKEA, în ediție limitată, pentru nonconformiști

Când aduci acasă un obiect de decor semnat de un designer, aduci cu tine o bucățică din lumea și imaginația celui care l-a creat. Design-ul oferă subiecte de conversație și îți dă posibilitatea de a spune mai departe povestea din spatele lui. Alege decorațiuni care spun o poveste despre tine, sau despre cine îți dorești să fii.

Vineri, 3 iunie, IKEA România a adus inspirația în centrul orașului, prezentând 3 colecții în ediție limitată în cadrul unui eveniment organizat la Galateca, parte din circuitul Romanian Design Week. Într-o seară în care toată lumea a fost Cu ochii pe design, cele trei colecții: GILTIG, GLÖDANDE și ART EVENT 2016, au dezvăluit un nou spirit IKEA- energic și îndrăzneț.

GILTIG este o colecție care atrage toată atenția, rezultatul unei colaborări cu designer-ul Londonez de modă masculină, Katie Eary. Lansarea acestei colecții deschide o nouă categorie a colaborărilor IKEA, de data aceasta cu designeri de modă.

Ideea care stă la baza colecției este că dacă este special, un singur obiect poate schimba aspectul întregii camere. De aceea, IKEA şi designerul vestimentar londonez au decis să adopte un stil neașteptat și puternic pentru colecția dezvoltată împreună. Rezultatul este GILTIG – o colecție de veselă şi materiale textile interesante, plus alte piese decorative pentru petrecere.

Vezi mai multe produse din colecție: aici

GLÖDANDE este o colecție în ediție limitată, creată în colaborare cu designer-ul belgian de modă, Walter Van Beirendonck. Întreaga colecție este construită în jurul poveștii personajelor Wondermooi – cinci creaturi care locuiesc între nori și ale căror personalități diferite se reflectă în produsele GLÖDANDE.

Imaginația excentrică a designer-ului își pune amprenta pe toate accesoriile, combinând culori, modele şi imprimeuri în cele mai neașteptate moduri cu putință. Totul pentru a crea un univers al personajelor fantastice, care visează să transforme lumea într-un loc mai bun. GLÖDANDE cuprinde metraje, articole de papetărie, sacoșe, covoare, accesorii pentru masă şi perne, toate aparținând universului imaginar “Wondermooi”. Iată cum te poți distra folosind obiecte moderne pentru a-ţi amenaja casa!

Vezi mai multe produse din colecție: aici

IKEA ART EVENT 2016 este o colecție de fotografie de artă. 11 postere realizate de 11 artiști contemporani din toată lumea transformă IKEA într-o adevărată galerie de artă deschisă publicului care poate investi acum în opere de artă accesibile. Prețul unui poster din colecția ART EVENT este de 39,90 lei.

Vezi toate posterele din colecție aici.

“IKEA Art Event înseamnă artă accesibilă pentru toată lumea. Dorim ca arta să facă parte în mod natural din cât mai multe case. Şi dorim ca aceste piese să fie unice şi accesibile, pentru ca tot mai mulți oameni să se poată bucura de ele”, spune Henrik Most, Creative Leader – IKEA of Sweden.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: