Gift Card cu lecții de dans la Arthur Murray Gift Card cu lecții de dans la Arthur Murray
La început de sezon de Sărbători, studioul Arthur Murray București lansează gift-card-urile cu lecții de dans, prin intermediul cărora oricine poate dărui magia dansului... Gift Card cu lecții de dans la Arthur Murray

La început de sezon de Sărbători, studioul Arthur Murray București lansează gift-card-urile cu lecții de dans, prin intermediul cărora oricine poate dărui magia dansului celor dragi.

Cardurile cadou Arthur Murray cuprind câte 4 lecții private de dans în studioul Arthur Murray București. Acestea sunt un cadou ideal atât pentru doamne, dar și pentru domni sau pentru cupluri, putând fi utilizate individual sau alături de partener.

“Oferind lectii de dans, nu oferi doar lectii de dans. Oferi, de fapt, o cale catre relaxare, către o stare de bine, un plus de energie și bună dispozitie. Oferi toate beneficiile dansului, printr-un gift-card elegant”, declară Cristina Ardelean, Director General Arthur Murray Romania.

Gift-card-urile Arthur Murray sunt un cadou rafinat, care oferă o întreagă experiență plăcută: învățarea dansurilor de societate, socializare, relaxare și eliminarea stresului.

Dans La Arthur Murray“Gift-card-urile au fost cerute tot mai des de studenții actuali ai studioului, care au descoperit beneficiile și pasiunea pentru dans și vor sa le împărtășească și celor apropiați. Dansul poate fi practicat, dar poate fi și dăruit și este întotdeauna un cadou surprinzător și apreciat. În Statele Unite, în studiourile Arthur Murray gift card-urile sunt un cadou foarte popular –studenții dăruiesc în medie 1 gift card cu lecții de dans în fiecare sezon de Sărbători, unei persoane dragi sau unui colaborator important”, adaugă Cristina Ardelean.

Studioul de dans Arthur Murray din București propune gift-card-urile cu lecții de dans nu doar persoanelor fizice, ci și companiilor, care pot oferi colaboratorilor sau partenerilor de afaceri un cadou original.

A doua cea mai veche franciză din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit în întreaga lume și este cea mai extinsă rețea de școli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise în 24 de țări.

giftcard Arthur Murray_1Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a început în 1912, datorită lui Arthur Murray, un simbol American al succesului în antreprenoriat și al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray colaborează adesea cu echipele de filmare de la Hollywood și teatrele de pe Broadway, ajungând să semneze coregrafii în pelicule de referință în lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: