Gheorghe Mareș și Cătălin Neagu au fost numiți la conducerea Sony Ungaria Gheorghe Mareș și Cătălin Neagu au fost numiți la conducerea Sony Ungaria
Sony anunță numirea lui Gheorghe Mareș (foto) în funcția de Commercial Cluster Head pentru Ungaria, începând cu 1 noiembrie 2019. De asemenea, Cătălin Neagu... Gheorghe Mareș și Cătălin Neagu au fost numiți la conducerea Sony Ungaria

Sony anunță numirea lui Gheorghe Mareș (foto) în funcția de Commercial Cluster Head pentru Ungaria, începând cu 1 noiembrie 2019. De asemenea, Cătălin Neagu va prelua rolul de Marketing Manager pentru Ungaria, începând cu aceeași dată. 

Cătălin Neagu va ocupa în continuare și poziția de Marketing Manager în România, urmând să supervizeze și echipa locală de management de produs din Ungaria, începând cu 1 noiembrie.

Cătălin Neagu face parte din echipa Sony în 2007, când a preluat dezvoltarea business-ului pentru brandul VAIO. În anul 2014, Cătălin Neagu a devenit Marketing Manager Sony România.

Gheorghe Mareș va păstra și funcția de Commercial Cluster Head România, pe care o deține începând cu anul 2017.

Gheorghe Mareș s-a alăturat echipei Sony România în anul 2000 și a fost responsabil de coordonarea proceselor de business pentru Sony România și Republica Moldova (2000-2010), dar și de dezvoltarea canalelor locale de parteneri Sony (2010-2012).

Din 2012, a deținut funcția de National Sales Manager în cadrul Sony România și Republica Moldova, iar în mai 2017 a fost numit Commercial Cluster Head pentru România și Republica Moldova.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: