UTOK si Getlokal demareaza un parteneriat prin care aplicatia de going-out va fi preinstalata pe smartphones si tablete. Terminalele UTOK vor avea preinstalata Getlokal,...
utok-470Q-getlokal-smallUTOK si Getlokal demareaza un parteneriat prin care aplicatia de going-out va fi preinstalata pe smartphones si tablete.

Terminalele UTOK vor avea preinstalata Getlokal, aplicatia cu continut generat de utilizatori, care pune in dialog oamenii cu localurile lor preferate. Cu accent pe viata sociala, timp liber si lifestyle, aplicatia se adreseaza celor care inteleg ca decizia cea mai potrivita de going-out se ia tinand cont si de sfaturile si recomandarile facute de ceilalti. Aplicatia Getlokal pune accent pe servicii si locuri destinate petrecerii timpului liber, recomandarile fiind unele corecte si oneste, dat fiind faptul ca 90% din continutul aplicatiei este generat de utilizatori, fiind o sursa de comentarii, opinii si fotografii autentice.

“Intelegem ca timpul liber este foarte pretios in ziua de azi, drept urmare oferim utilizatorilor UTOK posibilitatea de a alege rapid din miile de locatii de petrecut recomandate de aplicatia Getlokal. Totodata le punem la dispozitie zeci de mii de opinii autentice care pot ajuta foarte mult in alegerea cu usurinta a urmatorului loc de distractie. Am ales sa colaboram cu Getlokal, intrucat acopera o nevoie reala a utilizatorilor UTOK si satisface dorinta de a explora noi locuri de petrecut timpul liber”

Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK

“Avand experienta in 4 tari din regiune: Romania, Bulgaria, Macedonia si Serbia – Getlokal se adreseaza unui public activ, preocupat de gasirea unor experiente cat mai placute pentru petrecerea timpului liber si, pe langa opiniile despre locuri, ofera o colectie de evenimente – petreceri, concerte, piese de teatru – din toata tara, cat si oferte care pot fi revendicate gratuit de oricare utilizator al aplicatiei si care te ajuta sa primesti cel mai valoros lucru din locul care a publicat oferta la un pret redus. Parteneriatul cu UTOK ne incanta si ne imbogateste ambitia de a deveni aplicatia preferata de going-out a romanilor”

Mihai Dragomirescu, Country Manager Getlokal Romania

Pentru inceput, aplicatia Getlokal este disponibila pentru smartphone-ul UTOK 470Q, printr-o actualizare de software, urmand ca in curand sa fie prezenta si pe alte modele din gama. Toate actualizarile de software UTOK pot fi accesate la adresa utok.com/software.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: