„Germany Simply Inspiring” sau cum puteți câștiga un trip în doi la Frankfurt! „Germany Simply Inspiring” sau cum puteți câștiga un trip în doi la Frankfurt!
Cele mai celebre metropole germane atrag în fiecare an câteva milioane bune de vizitatori. Oamenii de afaceri, turiști iinteresaţii de cultură, cei pasionaţii de... „Germany Simply Inspiring” sau cum puteți câștiga un trip în doi la Frankfurt!

Cele mai celebre metropole germane atrag în fiecare an câteva milioane bune de vizitatori. Oamenii de afaceri, turiști iinteresaţii de cultură, cei pasionaţii de shopping sau noctambulii, toţi găsesc aici ceea ce caută. Recunosc, noi am început încă din 2013 să vizităm, în fiecare an, cel puțin 2-3 orașe din Germania și mai avem multe de pus în agendă.

Vă spunem însă că o atmosferă maritimă vă aşteaptă, de exemplu în Hamburg. Düsseldorf vă invită la shopping, iar Dresda la descoperirea artei baroce. Târguri internaţionale puteţi vizita la Hanovra, în vreme ce la Nürnberg vă aşteaptă poate cel mai frumos târg de Crăciun. Bach, cărţi şi Art Nouveau la Leipzig? Alpii la München? Cidru la Frankfurt, comedii muzicale la Stuttgart, ciocolată la Köln? Sunteți interesați de un circuit al oraşelor germane? Aveți de unde alege, nu?

Iar dacă vreți să descoperiți cu adevărat oferta turistică a Germaniei, trebuie să luați pulsul metopolelor dinamice, să vizitați și vestigiile istorice, să intrați în frenezia cumpărăturilor din shopping-mall-urile germane, să vă lăsați vrăjiți de casele tradiționale romantice și de străduțele medievale înguste, iar apoi să aflați cum este viața de noapte glamuroasă a orașelor germane.

Trebuie să mai știți că acestea au multe fațete, iar între Marea Nordului și Alpii Bavarezi, veți descoperi peste 10.000 de orașe germane … fiecare cu caracterul său distins.

În condițiile în care v-am convins cât de cât vă mai aducem și o veste bună: împreună cu Lufthansa, Organizația Germană pentru Turism vă oferă posibilitatea să câștigați o călătorie de trei zile pentru două persoane la Frankfurt.

Ce trebuie să faceți? Păi e foarte simplu! Răspundeți corect la cele cinci întrebări din acest QUIZZ (daca nu veți cunoaște răspunsurile, vă puteți folosi de linkurile ajutătoare) și puteți câștiga o călătorie pentru două persoane la Frankfurt, un oraș modern, cosmopolit și încărcat de istorie și cultură.

Zburați cu Lufthansa până la destinație și savurați șarmul capitalei financiare europene în care puteți descoperi fațete ale istoriei și culturii germane nebănuite.

De fapt, Frankfurtul este un oraş destul de modern. Business, arhitectură şi al treilea aeroport ca mărime din Europa – toate în cea mai nouă stare. Poate că tocmai de aceea, Frankfurtul are o deosebită înclinaţie spre muzeele de diferite tipuri, orientări şi dimensiuni. După mottoul: întotdeauna puţin înaintea vremurilor, dar păstrându-le mereu.

Succes!

PS. Concursul se desfășoară din data de 11.12.2017 până în data de 21.01.2018. Numele câștigătorului se va publica în data de 10.02.2018 pe pagina de internet .

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: