Carismaticul şi energicul actor Gerard Butler devine cel mai aprig apărător al Preşedintelui şi al siguranţei naţionale americane în noul său film Cod Roşu...
gerard-butler-olympus-has-fallenCarismaticul şi energicul actor Gerard Butler devine cel mai aprig apărător al Preşedintelui şi al siguranţei naţionale americane în noul său film Cod Roşu la Casa Albă, o acţiune explozivă cu un scenariu pe cât de îndrăzneţ, pe atât de realist, care din 5 aprilie, va avea premiera în cinematografele din toată ţara. Cu Gerard Butler, Aaron Eckhart şi  Morgan Freeman în centrul acţiunii, Cod Roşu la Casa Albă este un thriller fascinant, adus in Romania de MediaPro Distribution.

Cu o vastă experienţă în realizarea filmelor de acţiune, regizorul Antoine Fuqua a primit cu entuziasm propunerea venită din partea Gerard Butler, care de această dată este atât actor, cât şi producător.

 „Filmul pare brutal, tocmai pentru că este ancorat în realitate”, declară Fuqua. „Ne-am documentat foarte mult pentru a da autenticitate scenelor. Am încercat sa alegem până şi cele mai eficiente tipuri de arme folosite. Ne-am întâlnit cu scenariştii şi am prelucrat atent fiecare scenă în parte. Ei deja scriseseră o versiune aprofundată a întâmplărilor din Casa Albă. În ceea ce priveşte asediul clădirii, nu exisistă nicio scenă care să nu se poată întâmpla, într-o anumită măsură, şi în realitate”.

După stabilirea unei importante întâlniri de negocieri, Casa Albă devine ţinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeană. Printre focuri de armă şi detonări de bombe, însuşi Preşedintele Americii este luat prizonier. Toate eforturile serviciului se securitate şi ale poliţiei de salvare a instituţiei se bazează acum pe informaţiile furnizate de Mike Bannings, fost membru al gărzii prezidenţiale, blocat în clădire fără ca teoriştii să ştie de existenţa sa.

PS. Am vazut acest film in avampremiera si mi-a placut! Recomand sa il vizionati la cinema, iar cele doua ore de actiune va vor tine “legati” in fotolii. Scenariul e clasic, dar adaptat zilelor nastre, iar eroul american nu lipseste nici de aceasta data. 🙂 Vizionare Placuta!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: