Gențile Forțelor Aeriene SUA pentru prima dată în România Gențile Forțelor Aeriene SUA pentru prima dată în România
Luna iunie vine cu noutăți pentru bărbații pasionați de stil: magazinul de cadouri pentru bărbați My-Man.ro aduce pentru prima oară în România colecția de... Gențile Forțelor Aeriene SUA pentru prima dată în România

Luna iunie vine cu noutăți pentru bărbații pasionați de stil: magazinul de cadouri pentru bărbați My-Man.ro aduce pentru prima oară în România colecția de genți a brandului Avirex.

Avirex  este un brand American care produce articole inspirate de stilul Forțelor Aeriene Armate ale SUA. Primele produse Avirex au fost create manual în perioada dintre cele două războaie mondiale și vândute soldaților din armata SUA – în special celor din Marină și Forțele Aeriene.

În 1975, Avirex a început oficial să distribuie produse publicului, iar în 1987 au devenit unul din principalii furnizori de articole militare pentru guvernul Statelor Unite.

“Când porți un produs Avirex, încorporezi o parte din istoria americană în garderoba ta. Avirex este un brand cu o identitate foarte puternică și precisă, cu o poveste care merită știută. ”  spune Elena Miu, cea care a adus brandul Avirex în România prin My-Man.ro.

Colecția de genți Avirex inspirată din valorile americane, istorie și tematica militară

Stilul Avirex este acum completat de noile genți Military, Aviation și Navy, concepute în SUA și fabricate în Centrul Avirex din Milano.

Creată și influențată de stilul vestimentar al armatei SUA, noua colecție este o versiune modernă și funcțională a genților autentice de aviație folosite de către armată.

Design-ul lor este gândit pentru a maximiza spațiul și utilitatea – exact ca în perioadele de război.

Colectia de Genti pentru barbati Avirex   My Man

Colecția selectată de My Man include nouă modele și este importată în întregime de către Avirex Italia.  Întreaga colecție poate fi vizualizată pe https://www.my-man.ro/genti-avirex-c160/

Gențile sunt de mare ajutor în călătoriile de business sau la întâlnirile casual și încorporează valorile brandului de a rămâne practic, original și vintage.

“Gențile sunt o fuziune robustă între clasic și modern și sunt create să dureze o viață. Multe produse sunt transmise din generație în generație, din tată în fiu ca un simbol al succesiunii.”  adaugă Elena Miu.

Gențile sunt realizate din materiale de foarte bună calitate: piele naturală de cal, canvas cerat foarte rezistent, și material textil special, rezistent la uzură, care garantează o folosire de lungă durată.

Una din provocările producției a fost crearea de aspect uzat. Tratamentul de învechire a pielii dezvoltat de Avirex este fară precedent.

Interiorul genților este căptușit cu materiale din bumbac simplu, sau imprimat cu modele de camuflaj, iar cusătura și încuietorile sunt de cea mai înaltă calitate.

Avirex, un brand purtat de eroii aviatori americani și de vedete internaționale

Creațiile Avirex au apărut în filme ca “Top Gun”, „Cursa Spațială”, „Marea Evadare” și au fost purtate de mulți actori, artiști și sportivi celebri precum Bruce Willis, John Travolta, Sean Penn, Silvester Stallone, Anthony Queen, Eminem, The BackStreet Boys, Ben Affleck și Shaquille O’Neal.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: