Gemini Solutions îl aduce pe co-fondatorul aplicației Yummly la București Gemini Solutions îl aduce pe co-fondatorul aplicației Yummly la București
Vadim Geshel va dezvălui povestea despre tehnologia din spatele Yummly, una dintre cele mai accesate aplicații mobile de la categoria food din lume, la... Gemini Solutions îl aduce pe co-fondatorul aplicației Yummly la București

Vadim Geshel va dezvălui povestea despre tehnologia din spatele Yummly, una dintre cele mai accesate aplicații mobile de la categoria food din lume, la evenimentul dedicat comunității locale de experți și progamatori, care va avea loc pe 11 octombrie la Athenee Palace Hilton de la 7pm.

Gemini Solutions este o companie de consultanță de IT specializată în dezvoltarea și integrarea software-ului personalizat, fondată în anul 2005 de un grup de specialiști din Silicon Valley. În prezent compania are la București, Cluj și Iași o echipă de peste 100 de ingineri software care lucrează cu clienți din SUA, Franța, Olanda și Germania.

Gemini Solutions este compania care construit aplicațiile native Yummly pentru iPhone și Android cu ajutorul unei echipe dedicate de experți. Yummly și Gemini Solutions au abordat numeroasele provocări asociate cu construirea unei aplicații mobile personalizate, cu o grafică impresionantă, construită cu  animații sofisticate și efecte de  parallax la un frame-rate ridicat. Parteneriatul a condus la realizarea aplicației pentru iPhone, lansată cu succes in 2013 și a continuat cu dezvoltarea de aplicații pentru iPad și Android in anul următor.

Ca urmare a colaborării din ultimii ani, Gemini Solutions a invitat top executivi de la Yummly să împărtășească comunității locale de programatori povestea acestei aplicații de mobil. Pentru prima dată în România, trei oameni cheie de la Yummly – Vadim Geshel, Co-fondator și CTO, Yuri Yuryev, Vice President of Engineering și Dr. Greg Druck, Head of Research – vor dezvălui cum au rezolvat provocările legate de dezvoltarea acestei aplicații de renume mondial.

”Pentru noi este foarte important să împărtășim practicile pe care le folosim în proiectele noastre cu clienții de anvergură globală cu comunitatea inginerilor software și a specialiștilor din România. De aceea suntem deschiși să ne invităm partenerii cu care avem proiecte de lungă durată să vorbească despre lucrurile care fac diferența în această industrie extrem de dinamică. Ne dorim un eveniment interactiv, la care participanții să vină cu încredere și să fructifice ocazia de a-i cunoaște pe acești oameni a căror viziune a făcut din aplicația Yummly un succes la scară globală”, spune Șerban Țir, CTO Gemini Solutions.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: