Gașca din Fierbinți revine de luni, 15 iunie, la PRO TV! Gașca din Fierbinți revine de luni, 15 iunie, la PRO TV!
Gașca din Fierbinți revine de luni, 15 iunie, la PRO TV! Cele mai tari episoade din primele 6 sezoane revin în fiecare seară de... Gașca din Fierbinți revine de luni, 15 iunie, la PRO TV!

Gașca din Fierbinți revine de luni, 15 iunie, la PRO TV! Cele mai tari episoade din primele 6 sezoane revin în fiecare seară de luni până joi, de la 20:30!

Pe parcursul celor 7 sezoane, gașca din Fierbinți a surprins telespectatorii cu cele mai amuzante povești, ipostaze variate (de la milionari închipiuiți, la rockeri, oameni de afaceri sau patroni de succes) și cele mai reușite situații (de la puterile supranaturale ale Aspirinei, afacerile inedite ale lui Bobiță și trăirile lui Celentano, până la Robi cel îndrăgostit, Gianina studentă sau frământările primarului Vasile în ceea ce privește relația cu mai marii județului).

În primul episod redifuzat luni, telespectatorii vor putea urmări deznodământul nunții primarului Vasile cu frumoasa Manuela. Totul a fost un fiasco pentru cei doi miri, invitații fiind singurii care s-au distrat. Mai preocupați de bani decât de distracție, Giani și Bobiță vor fi protagoniștii unei încurcături cu o asiatică… focoasă! Din acest episod spectaculos nu vor lipsi invitații speciali, precum Maia Morgenstern sau Valentin Uritescu.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani, continuă să scrie istorie! Lider incontestabil, Las Fierbinți este singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre sezoanele difuzate!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: