Gama Gerovital H3 Classic se extinde cu o nouă cremă pentru femeile 55+ Gama Gerovital H3 Classic se extinde cu o nouă cremă pentru femeile 55+
Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, extinde gama Gerovital H3 Classic cu o cremă pentru ten matur, uscat și ridat, destinată femeilor... Gama Gerovital H3 Classic se extinde cu o nouă cremă pentru femeile 55+

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, extinde gama Gerovital H3 Classic cu o cremă pentru ten matur, uscat și ridat, destinată femeilor 55+.

Noua cremă Gerovital H3 Clasic are o formulă grasă, cu efect geriatric. Datorită complexului anti-age H3, aceasta previne şi atenuează semnele senescenţei tenurilor mature şi uscate. Crema este bogată în uleiuri, ceruri şi grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucţie. Aceasta conține: acid hialuronic – hidratează tenul și diminuează pierderile transepidermale de apă; vitamina E – limitează stresul oxidativ, protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen şi elastină din piele; juvinity – revigorează metabolismul celular și reduce vizibil semnele îmbătrânirii pielii.

Crema pentru ten matur, uscat și ridat din gama Gerovital H3 Classic va fi disponibilă pe piață începând cu luna august 2016.

Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este prima marcǎ anti-age din lume. Aceasta are reputaţia unui brand consacrat, serios, de calitate, care se reinventează mereu. Cel mai puternic atu al Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este acela al moştenirii inovaţiei aduse de descoperirile Anei Aslan din 1967.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: