GALAXY NX de ultimă generație pentru jurnaliștii sportivi din întreaga lume GALAXY NX de ultimă generație pentru jurnaliștii sportivi din întreaga lume
Samsung a încheiat un parteneriat cu Asociația Internațională a Presei Sportive (AIPS), care va permite companiei să ofere echipamente foto GALAXY NX de ultimă... GALAXY NX de ultimă generație pentru jurnaliștii sportivi din întreaga lume
SAMSUNG CSCSamsung a încheiat un parteneriat cu Asociația Internațională a Presei Sportive (AIPS), care va permite companiei să ofere echipamente foto GALAXY NX de ultimă generație jurnaliștilor sportivi din întreaga lume, incluși în programul Samsung GALAXY NX-AIPS Young Reporters. Parteneriatul va oferi tinerilor reporteri șansa de a experimenta realizarea unui reportaj foto de sport în stil profesionist cu Samsung GALAXY NX.

Fondat în 2011, programul AIPS Young Reporters le oferă tinerilor jurnaliști deja angajați în mass-media de sport, dar și studenților la facultățile de jurnalism sportiv, posibilitatea de a participa la cursuri de instruire exclusive cu mentori AIPS, ajutându-i să se perfecționeze printr-o serie de conferințe și cursuri de master găzduite de specialiști din întreaga lume. Ca parte a acestui nou parteneriat, participanții la cel mai recent program, care are loc în prezent în Lausanne, Elveția, vor primi îndrumarea experților pentru realizarea fotoreportajelor sportive, vor învăța cum să capteze imaginile cele mai intense, folosind camera Samsung GALAXY NX.

Ei vor avea apoi posibilitatea de a pune în practică noile aptitudini prin participarea la o serie de evenimente spotive majore, și de a crea, de asemenea, o serie de materiale jurnalistice cu privire la federațiile sportive internaționale care au sediul în Lausanne. Odată cursul finalizat, reporterii stagiari AIPS vor continua să se dezvolte profesional prin întocmirea unor reportaje de la evenimentele sportive locale, în calitate de ‘Imagelogger’ oficial de la Samsung, distribuind materiale foto prin intermediul canalelor de socializare ale Samsung NX și AIPS.

„Acest nou parteneriat cu AIPS pune inovațiile camerei Smasung în mâinile tinerilor talentați care reprezintă viitorul reportajului sportiv”, a spus JuHyun Ko, vicepreședinte Europe Marketing, Digital Imaging Business, Samsung Electronics. „GALAXY NX este instrumentul perfect pentru reportaje de la evenimente sportive, combinând fotografia de înaltă calitate cu flexibilitatea obiectivelor interschimbabile ale camerei și conectivitatea instantanee a rețelelor 3G și Wi-Fi. Cu ajutorul aparatelor foto GALAXY NX, fotografii nu trebuie să se îngrijoreze că ar putea rata imagini emblematice sau în legătură cu transferul imaginilor lor în redacție – tot ceea ce vă trebuie pentru a fotografia, edita și posta imagini se află la îndemână.”

Programul inaugural AIPS Young Reporters s-a desfășurat în cadrul Universiadei de vară, ținută la Shenzhen, China în 2011. Programele ulterioare includ Campionatul FIFA U-17 din liga feminină de fotbal, Baku, Azerbaijan în 2012 și recentul program a Campionatului UEFA U-24 din liga masculină, 2013.

„Programul AIPS Young Reporters se mândrește cu faptul că le asigură tinerilor cele mai înalte standarde de perfecționare, dotându-i cu abilitățile necesare care să le asigure o carieră de succes în jurnalismul sportiv profesional,” a spus Gianni Merlo, președintele AIPS. „Acest nou parteneriat cu Samsung este exemplul perfect, care ne permite să le asigurăm membrilor din cadrul programului echipamente moderne precum GALAXY NX și consiliere în domeniul reportajelor fotografice sportive, ajutându-i să-și îmbunătățească abilitățile jurnalistice și perspectivele viitoarei cariere.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: