Gadget Trends: Sony lansează Xperia L1 Gadget Trends: Sony lansează Xperia L1
Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) lansează astăzi Xperia L1 – un telefon inteligent cu finisaje netede, cu un ecran HD de 5.5” și o... Gadget Trends: Sony lansează Xperia L1

Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) lansează astăzi Xperia L1 – un telefon inteligent cu finisaje netede, cu un ecran HD de 5.5” și o performanță sporită, toate la un preț de pornire accesibil.

„Xperia L1 este un telefon inteligent care pune preț și pe formă, dar și pe funcții.”, spune Tsutomu Sato, Director al Global Product Marketing, Sony Communications. „Astfel, combină un ecran impresionant și o performanță sporită, cu designul reprezentativ Sony, cu care te poți mândri.”

Un telefon inteligent Xperia, care funcționează la fel de bine cum arată

Xperia L1 are un aspect premium – un ecran HD, de 5.5”, pentru o experiență de vizualizare captivantă și convingătoare, indiferent dacă te bucuri de conținutul preferat acasă sau când te afli în mișcare.

Toate acestea vin în designul atât de ușor de recunoscut, marca Sony; un cadru rotunjit, fără îmbinări vizibile, care arată minunat și este confortabil de ținut în mână.

Xperia L1

Xperia L1 va fi disponibil în culorile clasice, negru și alb, dar și în varianta de roz, în piețele selectate – fiecare cu finisaje minunate.

La baza performanței sporite a Xperia L1 stau platforma Quad-core și funcția 4G LTE, acestea oferind o experiență rapidă și fără dificultăți.

Descărcarea și stocarea conținutului sunt la fel de ușor de realizat, grație memoriei extensibile de 256GB via microSD, pentru a stoca, în siguranță, imagini și clipuri video.

În plus, funcția „Smart Cleaner”, disponibilă și pentru Xperia L1, funcționează discret în background, pentru a asigura putere maximă – elimină în mod automat procesele neutilizate, precum și datele stocate în memoria cache, pentru o experiență fără întruperi și o durată de viață mai bună a dispozitivului.

its-always-selfie-season

Xperia L1 încorporează, de asemenea, motorul Sony Mobile „Xperia Actions”, care adaptează setările și modul de funcționare al dispozitivului la mediul înconjurător – modul „Noapte bună” va seta automat dispozitivul pe modul „Nu deranja”, cu o luminozitate a ecranului mai scăzută, în timp ce va asigura o încărcare continuă.

Lansat în 2016, „Xperia Tips” este asistentul tău personal – pune în relație preferințele tale, pentru a-ți oferi sfaturi rapide și relevante on-screen, care să te ajute să maximizezi experiența cu Xperia L1.

Xperia L1 va fi disponibil în piețele selectate din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Asia, America de Nord și America Latină, în ce-a de-a doua parte a lunii aprilie 2017.

 capture-the-everyday-magic

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: