Gadget trends: Sharp AQUOS, cel mai mare televizor LED de 90 inci, din iunie şi în România Gadget trends: Sharp AQUOS, cel mai mare televizor LED de 90 inci, din iunie şi în România
Producătorul de electronice Sharp a lansat recent pe pieţele europene gigantul televizor LED de 90 inci, AQUOS LC-90LE757, cel mai mare televizor din lume.... Gadget trends: Sharp AQUOS, cel mai mare televizor LED de 90 inci, din iunie şi în România
Sharp_90_4 (Small)Producătorul de electronice Sharp a lansat recent pe pieţele europene gigantul televizor LED de 90 inci, AQUOS LC-90LE757, cel mai mare televizor din lume.

Cu o înălţime de peste 1,2 metri şi o diagonală de aproape 2,30 metri, televizorul LED 3D Sharp AQUOS este un vis devenit realitate pentru cei ce doresc să-şi transforme locuinţa într-un cinematograf. Echipate cu cea mai recentă generaţie de ecrane 3D X-Gen, create şi fabricate de către Sharp, noile televizoare nu sunt doar cele mai mari din lume în termeni de dimensiuni, ci oferă şi o calitate a imaginii fără rival.

AQUOS LC-90LE757 3D LED este cel mai mare televizor din lume disponibil în producţie de masă, fiind în acelaşi timp relativ uşor, suplu şi potrivit pentru diferite tipuri de interioare. Nu contează că, pentru a putea utiliza confortabil televizorul şi de a savura calitatea neegalată a culorilor şi detaliilor, trebuie să staţi la o distanţă de circa 3,5 metri.

‪Sharp AQUOS, din seria LC-90LE757, asigură o experienţă vizuală maximă graţie imaginii de înaltă calitate, extrem de vie şi de clară. ‪LC-90LE757 este un televizor full-HD cu iluminare de fundal cu LED-uri. Este echipat cu un ecran 3 D X-Gen UV 2 A, procesor Clear Picture şi tehnologie Active Motion 200.

‪Sharp LC-L90LE757 vă permite să accesaţi internetul printr-un browser gratuit, AQUOS NET+. Puteţi naviga pe web, sincroniza cu uşurinţă televizorul cu dispozitivele mobile şi accesa serviciile VOD (voce la cerere) şi Skype. Vine de asemenea cu o nouă aplicaţie de la Sharp – AQUOS Remote Lite pentru iOS şi Android, care transformă telefonul inteligent într-o telecomandă echipată cu toate funcţiile necesare, permiţând astfel o navigare rapidă şi intuitivă. Televizorul dispune de un tuner HD triplu integrat (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) şi de un player media care redă fotografii, filme şi muzică de pe un stick USB sau direct din reţeaua de acasă.Sharp_90_2

Deşi ecranul noului televizor are o mărime impresionantă, designul său stilat, rama subţire şi finisajul în aluminiu îl fac să pară extrem de uşor. Acesta cântăreşte doar 64 kg (fără suport) şi are o grosime maximă mai mică de 12 cm, astfel că poate fi montat cu uşurinţă pe perete. Tehnologia de iluminare directă cu LED-uri a fundalului îl face aşadar un aparat excelent şi din punctul de vedere al eficienţei energetice: clasa A++.

‪Modul Wallpaper (Tapet) vă permite să afişaţi imagini pe ecranul televizorului, Astfel, un televizor oprit nu este doar o pată neagră pe perete, ci un ecran care afişează imaginile dvs. preferate – o pictură, o fotografie, o reproducere a unei opere de artă favorite. În acelaşi timp, nu este vorba despre clasica prezentare de diapozitive, dat fiind faptul că imaginea are aproape aceeaşi luminozitate ca şi pictura originală pe pânză, asemănându-i-se. ‪Când este setat în modul tapet, ecranul utilizează circa 30-40 W – sau maxim cât un bec mic. ‪Luminozitatea este de doar 30 candele.

‪Televizorul Sharp de 90 inci va fi disponibil la vânzare pe piaţa locală începând din luna iunie 2013, la un preţ de aproximativ 60.000 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: