Toshiba a anunțat, astăzi, lansarea a două noi laptopuri din familia Satellite, cu ecran tactil de 29.5 cm (11.6″), ambele proiectate pentru mobilitatea și...

toshiba satelliteToshiba a anunțat, astăzi, lansarea a două noi laptopuri din familia Satellite, cu ecran tactil de 29.5 cm (11.6″), ambele proiectate pentru mobilitatea și flexibilitatea de care are nevoie utilizatorul modern. Primul laptop Toshiba convertibil cu ecran de 29.5 cm (11.6”), Satellite Radius 11, are cinci moduri de utilizare diferite, în acest fel conținutul poate fi redat într-o varietate de moduri. Satellite CL10-B conferă libertatea de a salva și de a accesa fișierele din cloud, fiind optimizat pentru călătorii. Ideale ca prim laptop pentru elevi și studenți sau pentru oricine are nevoie de un dispozitiv accesibil, noile modele Satellite se adaptează cu ușurință oricărui stil de viață mobil.

Optimizat pentru utilizare tactilă pentru a se obține cât mai mult cu utilizarea Windows 8.1, Satellite Radius 11 este creat pentru a fi flexibil cu cinci moduri diferite de utilizare, pentru situații diferite. Modul Laptop este ideal pentru productivitate și accesul la tastatură și porturi, în timp ce modul Tablet utilizează balamaua 360 de grade, pentru a viziona clipuri video sau pentru navigare web. Odată ce unghiul dintre ecranul laptopului și tastatură depășeste 180 de grade, tastele standard vor fi blocate, pentru a preveni apăsarea lor accidentală.

Modul Audience oferă o experiență de vizionare hands-free, cu difuzoare frontale pentru sunet clar pentru cei ce urmăresc conținutul. Modul Presentation este ideal pentru situația în care e nevoie de navigare și vizualizare de sine stătătoare, în special în spații înguste cum ar fi în avion. În sfârșit, modul Tabletop activează mecanismul balamalei duble pentru a permite întinderea perfectă a laptopului în plan drept și partajarea de conținut cu grupuri mai mari.

Satellite CL10-B este perfect pentru cei care își doresc un laptop destul de compact pentru a fi transportat oriunde, cu libertatea de a face mai multe în timp ce se află pe drum. Acest dispozitiv accesibil include Windows 8.1 cu Bing și oferă 100 GB stocare în cloud cu OneDrive[1], ceea ce înseamnă că documentele, fotografiile, clipurile video și alt conținut ce sunt salvate în directoarele personale OneDrive vor putea fi disponibile practic de oriunde[2], de pe orice dispozitiv.

Salvările automate și sincronizarea fișierelor asigură stocarea în siguranță a datelor în cloud, în cazul pierderii sau a deteriorării laptopului. Satellite CL10-B include, de asemenea, acces gratuit la Microsoft Office Online oferind variante web-based ale Microsoft Excel, Word, Power Point, OneNote și Outlook pentru a ajuta utilizatorul să lucreze sau să studieze cu ușurință. Utilizarea offline este, de asemenea, suportată datorită aplicațiilor integrate și a sistemului de operare Windows 8.1 cu Bing.

Toshiba Satellite Radius 11 și Satellite CL10-B vor fi disponibile în Europa începând cu al patrulea trimestru al anului 2014.

Toshiba Satellite Radius 11 și Satellite CL10-B:

 • Display: 29.5 cm (11.6”) rezoluție HD (1366 x 768) și ecran touch în 10 puncte
 • Placă grafică: Intel® HD Graphics
 • Conectivitate: 1 x HDMI®, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, cititor carduri SD
 • Comunicare: Wireless LAN (802.1b/g/n), Bluetooth® 4.0
 • Audio: Difuzoare Stereo cu DTS Sound™
 • Cameră web HD cu microfon încorporat
 • Port de siguranță Kensington
 • Culoare: Satin GoldTM
 • Dimensiune: 289 x 199 x 19.9 mm

Toshiba Satellite Radius 11:

 • Procesoare: Intel® Celeron® sau Pentium® cu Intel® Burst Technology 2.0
 • Spațiu stocare: 500 GB HDD
 • Memorie: 4 GB DDR3L (1600 MHz)
 • Sistem de operare: Windows 8.1
 • Greutate: 1.3 Kg

Toshiba Satellite CL10-B

 • Procesoare: Intel® Celeron® cu Intel® Burst Technology 2.0
 • Spațiu stocare: 32 GB eMMC
 • Memorie: 2 GB DDR3L (1600 MHz)
 • Sistem de operare: Windows 8.1 cu Bing

Greutate: 1.1 Kg


[1] 100 GB gratuit pentru 2 ani, de la activare

[2] este necesară existența unei conexiuni la Internet și a unui dispozitiv cu browser inclus

[3] Satellite CL10-B cântărește de la 1.1 kg, Satellite Radius 11 cântărește de la 1.3 kg.

 

Satellite_Radius_11_L10W-B_Audience_mode_04_with_screen Satellite_Radius_11_L10W-B_Laptop_mode_02_with_screen Satellite_Radius_11_L10W-B_Special_shot_with_screen Satellite_CL10-B_Full_Product_02_with_screen Satellite_CL10-B_Full_Product_04_with_screen

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: