Samsung anunță disponibilitatea pe plan local a GALAXY NX, prima cameră cu obiective interschimbabile și funcții 4G, ce rulează pe sistemul de operare Android....
GALAXY NX launch2Samsung anunță disponibilitatea pe plan local a GALAXY NX, prima cameră cu obiective interschimbabile și funcții 4G, ce rulează pe sistemul de operare Android. Acum, evenimentele importante din viața utilizatorilor vor putea fi distribuite instantaneu, în cele mai vii culori și cu cele mai surprinzătoare efecte.

Datorită tehnologiei 4G, GALAXY NX le permite fotografilor să rămână mereu conectați. Partajarea rapidă, asigurată de conexiunile Internet Wi-Fi si 4G, fac din noua cameră foto un dispozitiv ideal pentru distribuirea imaginilor profesionale. Funcțiile speciale, precum Photo Suggest și Story Album, îi ajută pe aceștia să capteze nu doar imaginile, ci și starea de spirit a fiecărui loc imortalizat.

Datorită rezoluției și a gamei cuprinzătoare de obiective interschimbabile Samsung, GALAXY NX oferă imagini de calitate superioară, disponibile oricând și oriunde. Cu senzorul APS-C de 20,3 MP, imaginile captate vor fi clare, chiar și în condiții de iluminare slabă. Sistemul Avanced Hybrid Focus, cu detectare de fază și de contrast, viteza de declanșare de 1/6000 sec și cea de fotografiere de 8,6 fps le permit utilizatorilor să surprindă rapid imagini de calitate.

Gama mare de obiective interschimbabile, de la cele pancake și fisheye, până la cele mai rafinate obiective prime și zoom, ofera utilizatorilor o perspectiva diferita asupra lumii și sunt potrivite pentru orice situație de fotografiere. În plus, un element suplimentar de realism este oferit de posibilitatea captării de imagini 3D, cu ajutorul obiectivulului Samsung de 45mm 2D/3D.

Echipat cu Android 4.2 Jelly Bean, GALAXY NX pune la dispoziția utilizatorilor un întreg univers de aplicații Android. In acest fel iși pot personaliza dispozitivul și pot realiza mai mult decât fotografii și conținut video prin intermediul aplicațiilor de editare a imaginilor sau de adăugare a efectelor speciale.

Utilizatorii vor beneficia de viteza de reacție și performanța oferite de GALAXY NX datorită procesorului Quad-Core de 1,6GHz pe care rulează sistemul Android, memoriei de 2GB RAM și spațiului de stocare de 16GB. În plus, pentru a compune fotografii cu o și mai mare ușurință, utilizitatorii beneficiază de un ecran tactil LCD de 4,8 inch, precum și de vizor electronic pentru o vizibilitate mai bună a imaginilor captate, chiar și atunci când afară este soare puternic.

GALAXY NX este prevăzut cu caracteristici care ajută fotografii să realizeze imagini prin care să își exprime propria perspectiva. Mai mult de 30 de Smart Mode-uri le permit utilizatorilor să aleagă setările optime: „Multi Exposure” combină două fotografii diferite pentru a produce o imagine distinctivă, în timp ce „Animated Photo” conectează fotografii succesive de până la cinci secunde, creând un fișier GIF.

Iar pentru un grad și mai mare de flexibilitate, Camera Studio le permite utilizatorilor să personalizeze cu ușurință setările cu aplicațiile preferate pe care le utilizează în mod frecvent.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: