Gadget Trends: Samsung Galaxy Mega, un terminal revolutionar cu ecran HD de 6,3” Gadget Trends: Samsung Galaxy Mega, un terminal revolutionar cu ecran HD de 6,3”
Vodafone a lansat, in exclusivitate pentru operatorii din Romania, Samsung Galaxy Mega, terminal ce imbina cu success caracteristicile unui smartphone de top, cu Android... Gadget Trends: Samsung Galaxy Mega, un terminal revolutionar cu ecran HD de 6,3”
Samsung-Galaxy-Mega-6-3Vodafone a lansat, in exclusivitate pentru operatorii din Romania, Samsung Galaxy Mega, terminal ce imbina cu success caracteristicile unui smartphone de top, cu Android 4.2, si functionalitatile unei tablete, prin ecranul generos, de 6,3”, HD.

Samsung Galaxy Mega ofera utilizatorilor un ecran generos, Super Clear LCD, cu o rezolutie HD 1.280 x 720. Display-ul imbina o prezentare de inalta calitate a continutului cu portabilitatea si usurinta de utilizare. Dimensiunile ecranului fac posibila imbinarea functiilor disponibile in randul tabletelor cu posibilitatea de efectuare a apelurilor de voce. Interfata speciala Mega UX ajuta utilizatorii sa isi maximizeze productivitatea pe intreaga suprafata a ecranului si ofera multiple moduri de vizualizare a aplicatiilor, inclusiv “multi window” si “split view”.

Samsung-Galaxy-MegaMai mult, pasionatii foto pot profita de performantele camerei principale, de 8 Mp, ce dispune de numeroase moduri de fotografiere, precum si de camera frontala, de 1,9 Mp, utila pentru apelurile video. Bateria de 3.200mAh asigura o durata de viata prelungita si sustine procesorul dual core, ce dispune de o viteza de 1,7 GHz. In plus, memoria interna de 8 GB a noului Samsung Galaxy Mega poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD de 4GB, inclus in pachet.

Noul Samsung Galaxy Mega este cel mai recent terminal adaugat in portofoliul Vodafone de smartphone-uri compatibile 4G. Cu serviciile 4G, utilizatorii Vodafone se pot bucura de o experienta superioara de comunicare, beneficiind de cele mai ridicate viteze, de pana la 100 Mbps si de cea mai extinsa acoperire a retelei 4G. In prezent, reteaua 4G Vodafone acopera 10 orase mari ale tarii.

Clientii Vodafone pot achizitiona noul terminal la preturi ce pornesc de la 1 Euro, impreuna cu pachetul RED 65, cu durata de doi ani. Pachetul RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna.

Noul terminal este disponibil pentru clientii persoane fizice si in urmatoarele versiuni de abonament:

Tip Abonament (2 ani) RED 29  RED 45  RED 65

Pret (TVA inclus)             279 Euro              149 Euro              1 Euro

Noul Samsung Galaxy Mega este disponibil si fara abonament, la un pret de 489 Euro. Si utilizatorii serviciilor de business pot opta pentru noul Samsung Galaxy Mega la acelasi pret, de 1 Euro, cu abonamentul RED Plus, pe o durata de doi ani.

Clientii companii pot opta si pentru urmatoarele pachete:

Tip Abonament (2 ani) RED Confort       RED        RED Plus

Pret (TVA inclus)             154 Euro              29 Euro 1 Euro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: