Filiala locală a producătorului de electronice Samsung lansează la nivel local o serie nouă de produse audio premium, Samsung Level. Seria Level este compusă...
LevelOn_WhiteFiliala locală a producătorului de electronice Samsung lansează la nivel local o serie nouă de produse audio premium, Samsung Level.

Seria Level este compusă din patru produse audio de top create pentru orice tip de utilizator de dispozitive mobile: Level Over, Level On, Level In și Level Box. Toate cele patru produse le permit utilizatorilor să răspundă la apeluri în timp ce au fișiere audio pornite și le asigură acestora cea mai bună claritate a sunetului în timpul convorbirii.

Level Over este cel mai performant model de căști de la Samsung, oferind o calitate superioară a sunetului HD, un design ergonomic, control touch și conexiune prin Bluetooth.  

Samsung a lansat Galaxy Tab S cu display mobil Super AMOLED

Utilizatorii pot beneficia de un sunet profund și foarte natural cu ajutorul Dynamic Driver de 50 mm, cu 30% mai puternic decât magneții obișnuiți, realizat cu ajutorul tehnologiei de top Neodymium. Mai mult, datorită finisajelor produsului, realizate din celuloză bio, este înlăturat ecoul ce apare între margine și vibrațiile din interior, evitând bruiajele și oferind o experiență audio originală. Level Over folosește și un sistem hibrid de anulare a zgomotului, atât în interiorul căștii și cât și prin conectatarea unui microfon în exterior, care sesizează astfel ce sunete trebuie eliminate pentru ca utilizatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență.

Level On combină stilul compact cu un confort superior al sistemului audio pentru a oferi o experiență premium și totodată captivantă a muzicii pe care utilizatorii o ascultă, oriunde s-ar afla. Produsul este conceput pentru a oferi o gamă întreagă de sunete naturale, cât mai exacte, împiedicând trecerea curentului de aer, datorită diafragmei duble de 40 mm.

Level In oferă un mediu audio cu adevărat captivant datorită celor trei difuzoare de care dispune, permițându-le utilizatorilor să se bucure de calitatea sunetului, acoperind sunetele joase, medii sau înalte, dar și de o separare cât mai clară a sunetului transmis.

Level Box este un difuzor Bluetooth compact și premium cu un design din metal solid, completat de o carcasă din metal. Cu un difuzor stereo mare (56mm) și un radiator pasiv, sistemul este optimizat pentru a oferi un sunet de cea mai înaltă calitate, puternic, animat și armonios. Hardware reduce zgomotul și înlăturarea ecoului, având un microfon încorporat pentru a oferi un sunet cât mai clar, perfect pentru apeluri și conferințe telefonice.

Utilizatorii pot alătura un smartphone cu conectivitate Near-Field Communications (NFC) lângă un Level Box pentru a realiza o conexiune ușoară și rapidă. Aparatele ce nu permit NFC pot fi conectate la difuzor prin sistemul one touch Bluetooth. Difuzorul poate fi manevrat foarte ușor datorită butoanelor încorporate ce le permit utilizatorilor să pornească sau să oprească o melodie, să ajusteze volumul, să accepte sau să respingă apeluri. Utilizatorii se pot bucura de o experiență audio de până la 15 ore neîntreruptă datorită bateriei reîncărcabile ce poate fi găsită la Level Box.

Specificații tehnice

Samsung Level Over

Sound

50mm Bio-Cellulose Diaphragm with Neodymium Magnet

Active Noise Cancellation

Bluetooth

BT 3.0  / apt-X, SBC

Design

High elasticity sponge on the ear pad

Smooth leather-like material on the Headband

Interfață

Smart Touch Control / 3.5 mm ear jack

Funcții

S Voice

Bluetooth pairing

2mic noise reduction / Echo cancellation

Talk(Listening) / Standby time when ANC On : 15hr/30hr

Talk(Listening) / Standby time when ANC Off : 30hr/200hr

Inbox

Premium carrying case / Micro USB cable

Detachable audio cable with microphone and remote controller

Plug adapter (for Airplane)

Dimensiuni

175x190x78 mm, 350g

Samsung Level On

Sound

40mm dual layered diaphragm

Design

Comfort ear pad and Headband

Interfață

3.5 mm ear jack

Fucnții

S Voice

Inbox

Premium carrying case

Detachable audio cable with microphone and remote controller

Dimensiuni

161,75×181,4×70,4 mm, 209,8g

Samsung Level In

Sound

Three-way speaker system

– 2 Balanced armatures (HD Sound for Treble & Mid-Range)

– 1 Dynamic speaker (Deep bass)

Interfață

3.5 mm ear jack

Funcții

S Voice

Inbox

Premium carrying case

4 silicon ear tips, 3 memory foam tips

Greutate

15,7g

Samsung Level Box

Sound

56mm Large stereo speaker with passive radiator

Bluetooth

NFC, Bluetooth pairing button

Design

Compact & Metal design

Funcții

S Voice

Speaker Phone (Conference Call)

Built‐In MIC & Noise reduction/Echo cancellation

Inbox

Micro USB cable, Travel adaptor, 3.5 mm Audio cable

Dimensiuni

164,3×62,3×69,2 mm, 600g

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau obligații.

 LevelBox_Black LevelBox_White LevelOver_Black_1 LevelOver_Black LevelOn_White_1 LevelOn_Black LevelIn_White LevelIn_Black LevelOver_White_2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: