Monitorul curbat full HD S27D590C de 27” a fost dezvoltat de Samsung pentru a îmbunătăți experiența de vizionare a utilizatorilor. Spre deosebire de monitoarele tradiționale...

SD590C_Dynamic 01Monitorul curbat full HD S27D590C de 27” a fost dezvoltat de Samsung pentru a îmbunătăți experiența de vizionare a utilizatorilor. Spre deosebire de monitoarele tradiționale cu ecran plat, modelul S27D590C, prin design-ul său curbat, îmbunătățește experiența de vizionare, curbura monitorului fiind echivalentă cu cea a ochiului uman.

În plus, curbura ecranului lărgeşte câmpul vizual și oferă profunzime imaginii, astfel încât utilizatorii se pot bucura de o vizualizare panoramică și de senzația de efect 3D. Aceasta este intens experimentată în jocuri precum simulatoarele de raliuri, de zbor, jocurile cu aventuri sau de acțiune.

Modelul beneficiază de un unghi de vizibilitate de 178 de grade, atât orizontal cât și vertical, un contrast de 3000:1 şi o luminozitate de 350 cd/m2 .

Integrarea unor funcții îmbunătățite de divertisment duce experiența jocurilor și a conținutului multimedia la un alt nivel. Monitorul este echipat cu boxe încorporate de 5W, care le oferă utilizatorilor sunet stereo de înaltă calitate și un mod special pentru jocuri care poate fi activat printr-o simplă atingere a unui buton.

Modul de jocuri detectează schimbările de pe ecran și corectează imaginile neclare, intensifică culorile și ajustează contrastul pentru o vizibilitate mai bună în timpul jocului.

SD590C_L-Perspective SD590C_R-Perspective SD590C_Front

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: