TP Vision a adus în România primele televizoarele Philips cu sistem de operare Android™. Acestea oferă un plus de viteză şi fluenţă derulării programelor...

Philips-322581470-65PUS9809_12-E2P-global-001TP Vision a adus în România primele televizoarele Philips cu sistem de operare Android™[1]. Acestea oferă un plus de viteză şi fluenţă derulării programelor TV şi performanţe superioare, chiar şi pentru jocuri avansate. Philips cu Android este prezent în magazinele româneşti, începând din această săptămână, cu Seriile 8100, 8200, 8800, 9100 şi 9800.

Noile Philips Android TV depăşesc sfera programelor TV şi aduc mai aproape de utilizatori nenumărate aplicaţii din Google Play Store adaptate pentru ecranul mare al televizorului. Astfel, utilizatorul are acum posibilitatea de a accesa direct de pe televizor aplicaţii de fitness, social media, e-mail, radio, ştiri online, video on demand, catch-up TV, streaming pentru muzică, aplicaţii educative pentru copii şi orice alte aplicaţii de care ar putea fi interesat. Sistemul de operare Android™ aduce multitasking-ul în utilizarea aplicaţiilor pe noile televizoare, experienţa de utilizare devine astfel mai plăcută şi mai confortabilă. El oferă, de asemenea, posibilitatea update-urilor ulterioare ale aplicaţiilor.

În plus, Philips Android™ TV oferă posibilitatea de a controla, prin aplicaţiile disponibile în Google Play Store, device-urile conectate la rețeaua casei sau la internet, prin modulul Wi-Fi integrat sau portul pentru conexiune LAN, precum sistemele de supraveghere și securitate, baby monitoarele, hard disk-urile de rețea, sistemele de aer condiționat etc.

La toate beneficiile oferite de sistemul de operare Android™ se adaugă caracteristicile performante ale televizoarelor Philips: timpii de răspuns mici, utilizarea eficientă a resurselor, viteza de lucru bună oferită de procesoarele de ultimă generaţie. Seriille 8100 şi 8200 Philips Android™ TV sunt echipate cu procesoare Quad Core, iar Seriile 8800, 9100 şi 9800 cu procesoare Hex Core.

Numărul mare de funcții ale sistemului Android™ şi platforma hardware transformă televizoarele Philips în terminale de mari dimensiuni, ideale pentru gaming. Astfel utilizatorii vor putea rula numărul impresionant de jocuri disponibile în Google Play Store pe ecranul televizorului. Pasionaţii de gaming pot conecta prin USB gamepad-urile compatibile, pentru un control mai bun al jocurilor rulate pe televizor.

Noile televizoare Philips Android™ sunt controlate cu uşurinţă, de la distanţă, de pe tabletă sau smartphone, indiferent de sistemul de operare al acestora, prin intermediul aplicaţiei Philips MyRemote.  Toate modelele de televizoare Philips cu sistem de operare Android™ sunt dotate cu tehnologia Ambilight şi beneficiază de caracteristici premium ale imaginii. Seriile 8800, 9100 şi 9800 introduc sistemul Android™ în universul imaginii 4K Ultra HD.

Televizoarele Philips Android™, Seriile 8100, 8200 şi 8800, 9100 şi 9800 sunt disponibile în magazinele din România la preţuri pornind de la 7000 lei[2], cu diagonale de la 48” la 65”.


[1] Trademark-utile folosite (Android, Google Play) sunt proprietatea Google Inc.

[2] Preţurile diferă în funcţie de magazin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: