Gadget Trends: Parrot ASTEROID, sisteme multimedia hands-free pentru șoferi Gadget Trends: Parrot ASTEROID, sisteme multimedia hands-free pentru șoferi
Câți dintre șoferi nu și-ar dori să aibă navigația, aplicațiile de pe smartphone/tabletă, playlist-ul preferat la îndemână și să își acceseze agenda telefonică în... Gadget Trends: Parrot ASTEROID, sisteme multimedia hands-free pentru șoferi

Câți dintre șoferi nu și-ar dori să aibă navigația, aplicațiile de pe smartphone/tabletă, playlist-ul preferat la îndemână și să își acceseze agenda telefonică în timp ce conduc fără a se pune în pericol? Falcon Electronics recomandă iubitorilor de tehnologie, dar mai ales pasionaților de condus, produsele Parrot din gama ASTEROID: Smart și Mini. Cu un design modern, produsele vin în întâmpinarea celor care trebuie să ducă la bun sfârşit mai multe activităţi în timp ce conduc şi îi ajută să ajungă în siguranță la destinație.

Produsele din gama ASTEROID se pot conecta la Internet prin intermediul unui Smartphone sau prin modem 3G/4G şi sunt compatibile cu sistemele de operare Android, iOS, Blackberry, Symbian etc. Pentru a efectua apeluri fără a mai utiliza telefonul mobil, cele două dispozitive Parrot sunt dotate cu sistem de recunoaștere vocală avansată, au capacitatea de a reduce zgomotul și de a anula ecoul. În plus, sistemele se pot sincroniza cu până la 50.000 de contacte din agendele telefonice.

Sistemele Parrot ASTEROID sunt compatibile cu toate sursele de muzică şi piesele preferate pot fi accesate prin căutarea activată vocal.

Toate aplicațiile dedicate se pot descărca de pe Parrot Asteriod Market, prin simpla creare a unui cont. Printre ele se numără aplicaţii pentru navigaţie: Waze, NavFree, TomTom; pentru multimedia: Facebook, VLC; pentru radio online: TuneIn, Liveradio; pentru muzică online: Deezer, Spotify.

CMK_parrot_asteroidsmart_insitu_60_home.jpg.600x2000_q85Parrot Asteroid Smart este un sistem multimedia dotat cu un ecran Multi-touch de 6.2”. Pe lângă posibilitatea conectării la Internet prin modemul 3G/4G, sistemul beneficiază şi de conexiune Wi-Fi. În plus, suportă o cameră de mers înapoi și poate reda filme pe ecranele externe montate pe tetiere. Sistemul dispune de cel mai performant software de navigaţie presetat, iGO Primo.

Preț recomandat de vânzare Parrot Asteriod Smart: 2649 lei, TVA inclus

CMK_parrot_asteroid_mini_insitu_28_music.jpg.600x2000_q85Parrot Asteriod Mini este un sistem multimedia hands-free compatibil cu orice automobil. Dispozitivul este prevăzut cu un ecran color de 3.2” și cu o telecomadă wireless, oferind astfel un control facil. Conectarea la Internet se poate face printr-un modem 3G/4G sau prin Smartphone.

Preț recomandat de vânzare Parrot Asteriod Mini: 1129 lei, TVA inclus

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: