Panasonic lansează LUMIX DMC-GH4, cea mai avansată cameră foto DSLM cu obiectiv interschimbabil. Aceasta este dotată cu cea mai nouă tehnologie – incluzând înregistrare...
GH4_front_smallPanasonic lansează LUMIX DMC-GH4, cea mai avansată cameră foto DSLM cu obiectiv interschimbabil. Aceasta este dotată cu cea mai nouă tehnologie – incluzând înregistrare video 4k – pentru a răspunde cerinţelor specifice fotografierii şi filmării profesionale.

Compactă, robustă şi uşoară,  camera foto LUMIX DMC-GH4 este ideală pentru fotografii profesionişti specializaţi în munca de teren, în timp ce noul senzor de imagine, o gamă largă de obiective Micro Four Third şi filmarea 4k, extind posibilităţile profesionale şi creative pentru producătorii video profesionişti.

Cu un senzor Live MOS îmbunătăţit de 16.05 megapixeli, un procesor Venus Engine şi un sistem Auto Focus (AF) rapid şi precis, LUMIX DMC-GH4 este creată pentru controlul preciziei şi obţinerea de rezultate profesionale în orice situaţie.

Cu un design clasic, robust şi uşor de mânuit, camera este etanşeizată împotriva apei şi a prafului, fiind astfel instrumentul perfect pentru fotografiere sau filmare indiferent de condiţii.

GH4_front_small GH4_H_FS14140_slant_LED1_YAGH_small GH4-Mg-front_side_small

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: