Gadget Trends: Lenovo lansează la Tech World noul ThinkPad 10 Gadget Trends: Lenovo lansează la Tech World noul ThinkPad 10
Lenovo anunță astăzi în cadrul Lenovo Tech World noul ThinkPad 10 care duce experiența de lucru pe o tabletă la un alt nivel, cu caracteristici... Gadget Trends: Lenovo lansează la Tech World noul ThinkPad 10

Lenovo anunță astăzi în cadrul Lenovo Tech World noul ThinkPad 10 care duce experiența de lucru pe o tabletă la un alt nivel, cu caracteristici îmbunătățite, inclusiv ThinkPad Pen Pro, ce oferă o mai mare acuratețe și securitate a datelor pentru mediul de business. Lenovo continua să extindă ecosistemul bogat de accesorii pentru ThinkPad 10, incluzând noua tastatură ThinkPad Folio, ce oferă o experiență superioară de utilizare.

Utilizatorii de tehnologie mobile pentru segmentul de business care au dificultăți în a alege între un laptop și o tabletă vor fi încântați de ThinkPad 10 datorită modurilor flexibile de lucru pe care le oferă. Creat pentru o experiență completă de PC asigură performanța de care au nevoie utilizatorii atunci când  lucrează la prezentări sau alte documente, scriu și consultă email-ul, susțin conferințe video și multe altele. Echipată cu Windows 10 și procesor Intel Atom quad core, tableta de 10 inci poate fi atașată la tastatura opțională ThinkPad 10 Folio Keyboard, la cea ThinkPad 10 Ultrabook sau, opțional, la ThinkPad Tablet Dock pentru a fi conectată la periferice precum monitoare sau imprimante.

ThinkPad 10 ține pasul cu cerințele de flexibilitate și ușurință de utilizare, chiar dacă este folosită ca o  tabletă. Cu o durata de viață a bateriei de 10 ore, utilizatorii pot sta departe de sursa de curent  și se pot deplasa mai mult. Pe teren, utilizatorii se pot bucura de ecranul tactil IPS cu rezoluție WUXGA 1920×1200, ce poate fi utilizat împreună cu filtrul Anti-Glare Film, pentru o vizibilitate mai bună în lumina soarelui, sau cu filtru 4-way Privacy Film, pentru protejarea informațiilor.

ThinkPad 10Împreună cu ThinkPad Pen, tabletă oferă posibilitatea de a vizualiza sau de a naviga cu ușurință prin conținut. Utilizatorii își pot îmbunătăți experiența de scris descărcând aplicația WRITEit, care permite scrierea cu stiloul în aproape orice câmp care acceptă introducerea literelor, dar și transformarea scrisului de mână în text.

Pentru fotografii, aplicația QuickShot declanșează imediat camera de 5MP printr-o simplă mișcare, ajutând utilizatorii să realizeze instantanee de fiecare când vor. Cu ajutorul capabilităților 3G/4G, utilizatorii se pot conecta oriunde în lume.

Multe aplicații utilizate pe teren solicită conexiunea de date și acces la informațiile companiei, într-un mediu securizat. Caracteristicile de mobilitate ale acestui dispozitiv sunt completate de  cele de securitate: tableta dispune opțional de criptare dTPM, cititor de amprentă sau card reader inteligent. Lenovo oferă servicii și suport business  pentru tabletă, inclusiv pentru modele personalizate, pentru aplicații de marcare și etichetare cu laser, suport prioritar, imagistică și altele.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: