Construită pentru pasionații de divertisment, YOGA Tablet 2 Pro are 13 inci și este echipată cu sistem audio de 8 wați prevăzut cu subwoofer o...

convertibletablet_yogatablet2_stand_S_13_MWV_A_H_1405200162VIDEOConstruită pentru pasionații de divertisment, YOGA Tablet 2 Pro are 13 inci și este echipată cu sistem audio de 8 wați prevăzut cu subwoofer o premieră pentru o tabletă. În plus, YOGA Tablet 2 Pro oferă o incredibilă autonomie de până la 15 ore și un al patrulea mod de utilizare – Suspendat.

Dezvoltată împreună cu Ashton Kutcher, care s-a alăturat grupului Lenovo cu un an în urmă ca inginer de produs, noua YOGA Tablet 2 Pro redefinește experiența folosirii unei tablete. Noua tabletă nu numai că își surprinde și își încântă utilizatorii cu o serie de tehnologii premium, ci le și oferă inovații care îmbină soluțiile software și hardware în noi modalități.

“YOGA Tablet 2 Pro este rezultatul unuia din cele mai complexe eforturi de cercetare și feedback pe care le-am făcut până acum. Ashton a fost alături de noi în fiecare moment,” a declarat Jeff Meredith, vicepreședinte, Mobile Business Group, Lenovo. “Astfel, am păstrat cele mai bune caracteristici ale tabletei YOGA originale – modurile de folosire și autonomia mare,  dar am ridicat ștacheta cu ajutorul noilor tehnologii precum proiectorul, care schimbă felul în care folosim tabletele.”

Concepută pentru a livra o experiență media superioară, YOGA Tablet 2 Pro are ca și caracteristică ieșită din comun un  proiector integrat Pico. Acesta le permite utilizatorilor să transforme instantaneu pereții interiori într-un televizor sau ecran de cinema1. Lenovo a prevăzut această tehnologie video premium cu un echipament audio incredibil, folosit în premieră pe o tabletă: un sistem de sunet de 8 wați cu subwoofer. Aceste caracteristici extraordinare, alături de o serie de alte tehnologii transformă YOGA Tablet 2 Pro într-un dispozitiv unic.

“Viziunea noastră a fost să creăm cea mai bună tabletă de pe piață,” a declarat Ashton Kutcher, inginer de produs, Lenovo.  ” YOGA Tablet 2 Pro are cel mai bun sunet, o cameră și un monitor extraordinare. Un nou mod de utilizare, un proiector și un procesor de top. Cred așadar că am creat cea mai performantă tabletă. Abia aștept să o văd pusă la treabă.”

Monitoarele tabletelor cresc pentru experiența multimedia totală

Pe măsură ce tot mai mulți oameni folosesc tabletele pentru a consuma volume tot mai mari de conținut multimedia digital – fotografii, filme si jocuri – utilizatorii cer ecrane tot mai mari. Un studiu Lenovo arată că 88 din utilizatori “devorează” cantități foarte mari de conținut digital acasă, iar mai mult de jumătate dintre ei urmăresc programe TV pe tabletele proprii de mai multe ori pe săptămână2. Această informație, plus concluziile generate de focus-grupuri au dus la crearea tabletei media cu ecran de 13 inci YOGA Tablet 2 Pro. Concepută de la bun început pentru consumatori avizi de conținut digital, tableta este prevăzută cu un ecran QHD 2560×1440 pentru imagini impecabile.

Un nou mod de a vedea și auzi

Fie că prezintă conținut vizual în timpul unei întâlniri sau că urmărește un film acasă, utilizatorul YOGA Tablet 2 Pro poate urmări și împărtăși conținutul digital cu ajutorul proiectorului Pico. Utilizatorii pot proiecta o imagine 16:9 de înaltă rezoluție pe orice suprafață pentru o experiență instantanee de cinema la dimensiunea de 50 de inci. Cu ajustare automată a imaginii și până la trei ore de vizionare, utilizatorii se pot bucura nestingheriți de performanțele tabletei. Sistemul audio îmbunătățit mărește de patru ori puterea audio a unei tablete obișnuite. Difuzoarele sale cu incintă mare sunt ajutate de un subwoofer aflat în spatele tabletei, care rotunjește sunetul, în timp ce tehnologiile Dolby® Audio și Wolfson® Master HiFi™ asigură o experiență audio multi-canal, exact ca cea oferită de filmele artistice.

Mai multe moduri de folosire și software stiluri de viață dinamice

YOGA Tablet 2 Pro le face viața mai ușoară utilizatorilor și prin alte modalități, precum al patrulea mod de utilizare – Suspendat. Utilizatorii pot acum să interacționeze cu tableta în noi moduri, prin suspendarea acesteia oriunde doresc. Ei  se pot de asemenea bucura de modurile originale de utilizare: Susținere (Hold)  pentru unghiuri mai bune de citire, Înclinat (Tilt) pentru navigare online mai simplă,  și modul Ridicat (Stand) pentru consumul de conținut din bibliotecile digitale. Deși prevăzută cu multe soluții pentru a se adapta la stilul de viață al utilizatorilor, tableta rămâne la fel de subțire (3.7mm) și ușoară (950 de grame).

Noua YOGA Tablet 2 Pro este echipată cu cel mai nou procesor Intel® Atom™ din a patra generație, pentru a asigura o rulare fluentă a conținutului multimedia, inclusiv în condiții de multitasking. De asemenea, pentru fotografii perfecte, tableta are o cameră de 8 MP și spațiu de stocare de la 32GB la 64 GB, pe suport Micro SD. Cu autonomia de 15 ore și tehnologie 4G3 opțională, utilizatorii pot rămâne mobili aproape non stop. Tableta este echipată cu software conceput special pentru utilizatorii extrem de ocupați. Aplicația Brewster pre-încărcată pe tabletă administrează toate contactele diverselor aplicații și le integrează într-o singură agendă, eliminând duplicatele și adăugând chiar imagini la contacte.

Lenovo YOGA Tablet 2 Pro va fi disponibilă în curând la prețuri care încep de la aproximativ 499.99 EURO, la care se adauga taxe de transport si adaosuri de retailer.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: