Tableta Kara 8  de la nJoy se remarcă datorită procesorului Quad Core de 1.3 GHz , conectivității 3G și funcției de GPS. Tableta Kara...

nJoy_Tablets_Kara8_siteImageTableta Kara 8  de la nJoy se remarcă datorită procesorului Quad Core de 1.3 GHz , conectivității 3G și funcției de GPS. Tableta Kara 8 aduce viteză de procesare sporită, o experiență fluidă de browsing și multimedia. Tableta are o carcasă din aluminiu care contribuie la rezistența și o greutate de numai 340 grame pentru ca device-ul să fie ușor de transportat și depozitat.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale tabletei Kara 8 este oferită de cele 2 camere web. Kara 8 dispune de o cameră principală de 5MP si o cameră frontală de 2MP .

Displayul de 7.85 inch utilizează tehnologia IPS care oferă unghiuri de vizualizare excelente și afișează imagini în culori naturale. Rezoluția de 1024×768 asigură claritatea detaliilor.

Elementele de conectivitate ale tabletei Kara 8 sunt variate, aceasta dispunând de conexiune internet Wifi, Bluetooth, port miniHDMI, Audio Jack 3,5 mm și microSD slot. Rămâi conectat la internet oriunde calatorești datorită modulului 3G de mare viteză încorporat.

Lista specificațiilor este completată de procesorul Cortex Quad Core A7 cu 1.3 GHz, memorie RAM de 1GB si procesorul grafic Power VR SGX 544, care îți ofera o performanță grafică excelentă.

Pentru a da viață tabletei aceasta este echipată  cu cel mai popular sistem de operare mobil,  Android 4.2.2 , oferind astfel o lume plină cu mii de aplicații care așteaptă să fie descoperite.

“Am conceput tableta Kara 8 din dorința de a aduce pe piața din România soluții specifice partenerilor noștri din telecom. Am vrut să contribuim la revoluția magenta cu un produs performant, accesibil oricărui român. Tehnologia și dotările de ultimă oră au stau la baza dezvoltării produsului și au făcut ca tableta Kara 8 să fie un  gadget  ideal pentru utilizatori activi și dinamici.”

Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH

Tableta Kara 8 poate fi achiziționată atât în magazinele Telekom, Germanos cât și în magazinele online partenere. Modelul beneficiază de serviciul Pickup & Return al nJoy. Pretul recomandat de producator pentru tableta Kara 8 este de 599.9 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: