Logitech lansează Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480, prima tastatură de birou concepută pentru utilizarea pe trei dispozitive, indiferent de platforma de operare. Utilizatorii pot...

Logitech_K480_3Logitech lansează Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480, prima tastatură de birou concepută pentru utilizarea pe trei dispozitive, indiferent de platforma de operare. Utilizatorii pot edita un text pe computer ca apoi, la o simplă apăsare a tastei Easy-Switch, să poată răspunde unui mesaj primit pe smartphone sau să creeze o postare pe Facebook de pe tabletă.

Tastatura universală se poate conecta dintr-odată la trei dispozitive wireless Bluetooth, indiferent dacă utilizatorul foloseşte Windows, Mac sau Chrome OS,  o tabletă, un smartphone Android sau iOS.

“Nevoile de tastare au evoluat, utilizatorii folosind mai multe dispozitive şi deseori, două sau trei sisteme de operare diferite,” a precizat Charlotte Johs, vice preşedinte global al segmentului de periferice de computer în cadrul Logitech.“ Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 îi ajută pe oameni să lucreze, să creeze sau să comunice rapid şi confortabil, indiferent de dispozitivul sau platforma utilizate.”

Utilizatorii pot tasta pe tastatura full-size ce dispune de un layout familiar şi de toate tastele-scurtătură pe care aceştia le folosesc în mod curent. Suportul stabil menţine telefonul sau tableta într-un unghi convenabil pentru utilizator.

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie 2014 la un preţ recomandat de 49,99 Euro.

Logitech_K480_2 Logitech_K480_1 Logitech_K480_

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: