Epson a prezentat, ieri, în cadrul evenimentului Print & Sign o imprimantă dedicată antreprenorilor din domeniul vestimentar. Modelul SureColor SC-F2000 printează direct pe îmbrăcăminte („direct-to-garment”)...

mandra chic2Epson a prezentat, ieri, în cadrul evenimentului Print & Sign o imprimantă dedicată antreprenorilor din domeniul vestimentar. Modelul SureColor SC-F2000 printează direct pe îmbrăcăminte („direct-to-garment”) și a fost testat chiar de Alina Zară, creatoarea tricourilor Mândra Chic. Noua imprimantă este concepută pentru printarea pe tricouri şi le permite utilizatorilor să demareze o afacere în domeniul vestimentar cu un minimum de cheltuieli. Ce a ieșit?

Alina susține că SureColor SC-F2000 este ușor de folosit și asigură o viteză mare de printare, imprimând un singur tricou în doar 27 de secunde, ceea ce o face o soluție potrivită pentru proiecte cu volume mari.

„Epson face personalizarea obiectelor din mediul înconjurător mult mai accesibilă prin soluții noi de imprimare cum este și modelul SureColor SC-F2000, concepută pentru antreprenorii care doresc să se implice în procesul de creaţie și văd în industria vestimentară o oportunitate de business. Din acest punct de vedere, consumul redus de cerneală şi calitatea superioară a imprimării comparativ cu alte branduri din această industrie oferă premisele pentru a obţine o rentabilitate mare a investiţiei”

Alina Silvestru, Specialist Marketing pentru Romania & Bulgaria la Epson Europe

SureColor-SC-F2000-(5C)-Picture-3Epson SureColor SC-F2000 imprimă pe o gamă largă de medii de tipărire cu o grosime de până la 25 mm şi pe o varietate de materiale textile, de preferat cu un conţinut cât mai ridicat de bumbac. Cu soft-ul de design Garment Creator, inclus în varianta standard a echipamentului, tricourile personalizate pot fi realizate cu ușurință. Mai mult, software-ul permite şi estimarea costurilor de tipărire pentru fiecare tricou, făcând o analiză a acestora după fiecare imprimare.

Soft-ul permite salvarea setărilor predefinite de gestionare a culorilor şi a aspectului, fără să mai fie  nevoie de calibrare după fiecare tricou imprimat. În plus, SureColor SC-F2000 aduce și un avantaj față de alte soluții din piață prin posibilitatea de imprimare a tricourilor închise la culoare fără a mai fi nevoie de editarea în prealabil a imaginii, deoarece software-ul generează şi imprimă automat un substrat alb.

Imprimanta se bazează pe Precision Core, o tehnologie de imprimare cu jet de cerneală de ultimă generaţie creată pentru a da o nouă dimensiune imprimării. Tehnologia oferă o eficienţă inegalabilă și asigură calitatea imaginilor printate, care pot avea o rezoluție de până la 1.440 x 1.440 dpi. Tehnologia permite formarea şi plasarea exactă a punctelor de cerneală, iar gama sa cromatică bogată produce culori vii, contururi clare şi nuanţe fine.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: