La scurt timp după lansarea gadgetului pe piaţa britanică, oficialii Google au declarat că noile unităţi ale Google Glass ce vor fi disponibile pentru...
Google-GlassLa scurt timp după lansarea gadgetului pe piaţa britanică, oficialii Google au declarat că noile unităţi ale Google Glass ce vor fi disponibile pentru vânzare vor avea 2 GB de RAM, în loc de doar un GB, capacitatea device-urilor livrate anterior, scrie The Next Web.

Însă, faţă de data trecută când a permis tututor utilizatorilor (cei din programul Explorer, bineînţeles) să facă update-uri  – în luna octombrie a anunţat că utilizatorii pot schimba device-ul pentru unul compatibil cu ochelari de vedere şi le-a permis să invite trei prieteni pentru a cumpăra Glass- se pare că acum, utilizatorii mai vechi vor rămâne pe cap cu varianta de 1 GB de RAM.

Gadget trends: Google Glass, pus în vânzare în Marea Britanie

În plus, se pare că Google a adăugat recent o baterie mai mare device-ului, care permite o creştere cu 20% a duratei de viaţă a bateriei. Nu în ultimul rând, Google a adăugat recent un update pentru photo sharing şi o versiune nouă a Google Now care permite utilizatorilor să îşi găsească mai uşor maşina parcată.

În curând, vă vom prezenta experienţa noastră cu Google Glass, courtesy of QuickMobile!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: