Un studiu recent realizat de platforma AdDuplex arată faptul că Statele Unite rămâne cea mai bună piaţă pentru smartphone-urile Windows Phone (11%), scrie The...
windowsphone8Un studiu recent realizat de platforma AdDuplex arată faptul că Statele Unite rămâne cea mai bună piaţă pentru smartphone-urile Windows Phone (11%), scrie The Next Web.

Deşi studiul nu precizează care sunt şi cele mai populare modele ale gadgetului din portofoliul Microsoft, e interesant de observat faptul că India este a doua mare piaţă pentru acest tip de gadgeturi (7,5%). Pe locul trei în topul ţărilor în care consumatorii sunt atraşi şi de Windows Phone se află Brazilia (6,9%).

Piaţa chineză este a şasea în clasament (cota de piaţă este de 3,7%), după cea din Rusia şi Italia, în ambele pieţe Windows Phone deţinând o cotă de piaţă de 4,3%.

Gadgetul Microsoft deţine o cotă de piaţă ce variază între 3,7% şi 1,5% în şapte alte ţări europene, printre cele mai bune pieţe numărându-se cea din Marea Britanie, Germania, Spania sau Franţa.

countries-20140708[2]

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: