La fel ca și în cazul destinațiilor de vacanță, fiecare dintre noi are preferințe variate și când vine vorba despre telefoane mobile. Mai ales,...
smartphoneLa fel ca și în cazul destinațiilor de vacanță, fiecare dintre noi are preferințe variate și când vine vorba despre telefoane mobile. Mai ales, dacă aducem în calcul telefoaneme mobile inteligente, smartphone-urile, cele care există acum în buzunarele aproape fiecăruia dintre noi.

Fie că ne dorim ca smartphone-ul nostru să aibă o cameră performantă pentru imagini care par făcute cu un aparat foto profesionist, sau o cameră secundară numai bună pentru selfie-uri, fie că ne dorim o baterie mai bună, un ecran cu milioane de pixeli în plus care să redea cele mai fidele detalii ale unui videoclip, sau că ne dorim ca materialul din care este făcut să fie rezistent la șocuri pentru acele mici momente în care pare că avem două mâini stângi, fiecare dintre noi are un brand preferat și un model pe care ni-l dorim încă din primul moment în care îl vedem pe raftul unui magazin de specialitate.

Avem pentru voi o listă a celor mai bune telefoane inteligente din lume. Ce ziceți, le aveți deja prin buzunare sau le treceți pe lista de cumpărături?

iPhone 6: cel mai bun raport calitate-preț, ideal în ceea ce privește mixul de aplicații, hardware și specificații tehnice – ecranul e 4,7 inci rezolvă problema pe care o aveau fanii Apple: compania nu scotea nimic pe segmentul telefoanelor cu ecrane de dimensiuni mai mari.

iPhone 6

Galaxy Note 4:  ecranul de 5,7 inci este cel mai bun display ce poate fi găsit pe un smartphone, perfect pentru a satisface chiar și cerințele celor mai cusurgii fani ai telefoanelor cu Android. În plus, stylus-ul face utilizarea telefonului mult mai ușoară și rapidă.

Galaxy Note 4_Lifestyle 2

HTC One (M8): deși are aproape un an de când este prezent pe piață, smartphone-ul taiwanezilor de la HTC are un design grozav (care aduce puțin aminte de smartphone-urile Apple), plus specificații foarte bune. E bine să aveți în vedere faptul că în scurt timp HTC va scoate o nouă versiune a flagship-ului, așa că dacă nu vă grăbiți puteți beneficia de un gadget cu totul nou.

htc one m8

Moto X (2014): smartphone-ul celor de la Motorola vine cu ultima versiune de Android – Lollipop – și beneficiază constant de update-uri. Atrăgător este și display-ul de 5,2 inci.

moto x

Nexus 6: flagship-ul Google este realizat în parteneriat cu Motorola. A fost primul care a beneficiat de cea mai noua versiune a sistemului de operare Android și este ideal pentru developerii de aplicații pentru Android care trebuie să fie mereu la curent cu update-urile sistemului.

nexus 6

Samsung Galaxy S5: le are pe toate – ecran foarte bun, specificații bune, design atrăgător, însă dacă nu vă doriți un smartphone cu carcasă din plastic poate ar fi cazul să căutați altceva. Vârful de gamă al Samsung este echipat cu o cameră foto de 16 megapixeli, display FHD Super AMOLED de 5,1 inci și procesor quad-core de 2,5 GHz.  La fel, nu uitați că în decurs de o lună Samsung va lansa o nouă versiune a smartphone-ului.

glam_galaxy-s5_group

Sony Xperia Z3: este rezistent la apă! Și cred că am spus suficient.

sony-xperia-z3-17

LG G3: actualul flagship al LG are unul dintre cele mai clare display-uri care există pe smartphone-urile de pe piață. În plus, ecranul are dimensiuni generoase – 5,5 inci.

LG G3 3

Nokia Lumia 830: unul dintre cele mai noi telefoane din portofoliul Microsoft, are sistemul de operare Windows 8 și un ecran de 5 inci.

Lumia_830_3.0

BlackBerry Classic: smartphone-ul cu care brandul s-a întors la origini. Are un ecran touch mai mare (3,5 inci), o tastatură QWERTY și butoane de navigare, toate făcute să lucreze împreună și să ofere acces rapid la datele din telefon.

blackberry classic

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: