Gadget Trends: Căști wireless Philips de luat în călătorii Gadget Trends: Căști wireless Philips de luat în călătorii
Gibson Innovations prezintă căștile wireless Philips SHB5500, perfecte pentru a te bucura de ritmurile preferate, la o calitate deosebită, oriunde te-ai afla, într-o călătorie... Gadget Trends: Căști wireless Philips de luat în călătorii

Gibson Innovations prezintă căștile wireless Philips SHB5500, perfecte pentru a te bucura de ritmurile preferate, la o calitate deosebită, oriunde te-ai afla, într-o călătorie sau acasă. Acestea sunt prevăzute cu conectivitate Bluetooth, astfel că pot fi împerecheate cu orice dispozitiv portabil dotat cu această tehnologie, fiind active într-o rază de până la 15 metri.

Căștile Philips SHB5500 sunt dotate cu drivere de 32mm din neodim, fiind în acest fel capabile să redea un sunet de calitate, clar, cu un bas pronunțat. Pentru un confort sporit în timpul audițiilor muzicale, banda de susținere este reglabilă, iar cupele au pernuțe moi, astfel pot fi utilizate un timp îndelungat.

Design-ul auricular al cupelor te izolează de zgomotele ambientale, pentru a te bucura de cele mai fine detalii acustice. Căștile SHB5500 sunt ușoare și pliabile, astfel că pot fi transportate ușor.

Reglarea volumului muzicii se realizează intuitiv prin intermediul unor butoane tactile poziționate pe cupe.  De asemenea, căștile bluetooth Philips SHB5500 permit preluarea apelurilor telefonice, în cazul în care au fost conectate la un smartphone.

Dacă primești un apel în timp ce asculți muzică, cu o simplă atingere a butoanelor tactile pe una dintre cupe întrerupi melodia și preiei apelul telefonic.

Acumulatorul încorporat oferă o autonomie de până la 9 ore de audiții muzicale sau de convorbiri telefonice sau 200 de ore în stand-by. Au inclus în pachet un cablu de alimentare USB.

Acestea sunt disponibile la un pret de 249 lei* și în două variante de culoare: albe (SHB5500WT) și negre (SHB5500BK).

*Prețul diferă în funcție de magazinul din care achiziționați produsul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: