Recent, Sharp a lansat o serie deosebit de aşteptată. Este vorba de monitoarele tactile BIG PAD ajunse la a doua generație. Datorită soluţiilor îmbunătăţite...
Big_Pad_PN-L703A-2Recent, Sharp a lansat o serie deosebit de aşteptată. Este vorba de monitoarele tactile BIG PAD ajunse la a doua generație. Datorită soluţiilor îmbunătăţite şi a noilor soluţii, monitoarele BIG PAD sunt printre cele mai râvnite dispozitive pentru reuniuni, conferinţe, prelegeri, etc.

Din momentul introducerii lor pe piaţă, în 2012, monitoarele BIG PAD bucură de o popularitate mare printre clienţii Sharp. Sunt dispozitive, care au transformat reuniunile, întâlnirile, sau conferinţele într-un show multimedia interactiv şi interesant, având influenţă nu numai asupra atractivităţii lor, dar în primul rând asupra eficienţei acestora. Timp de doi ani am căutat o modalitate de a îmbunătăţi monitoarele noastre BIG PAD şi, în prezent, am creat modele de generație a doua.

Se deservesc mult mai uşor şi sunt mult mai prietenoase utilizatorului”, a declarat Christian Schwaiger, Vice Preşedintele Sharp Visual Solutions Europe.

Noile monitoare BIG PAD sunt echipate cu soluţii noi, astfel că permit, printre altele, ca patru utilizatori să scrie  simultan, sau permit schimbul de informaţii cu persoanele care iau parte la şedinţă de la distanţă, ceea ce face ca Big Pad să reprezinte soluţia perfectă pentru munca de grup. Acest lucru măreşte eficienţa de lucru, care necesită date de la mai mulţi participanţi. Sarcinile realizate prin folosirea unei table multimedia interactive sunt, de asemenea, efectuate mult mai bine şi mai repede.

Funcţiile cheie ale noilor BIG PAD-uri – Advanced Model:

Deservirea atingerii multipunct de către mai mulţi utilizatori

Pentru a face posibilă o cooperare, noile monitoare BIG PAD asigură posibilitatea unei scrieri în acelaşi timp de către patru utilizatori cu ajutorul stiloului electronic. Profilul fiecărui stilou electronic, precum şi culoarea aleasă, sunt recunoscute independent. Ecranul noilor BIG PAD-uri a fost îmbunătăţit şi a fost mărită rezistenţa la amprente, zgârieturi precum şi reflexe de lumină. Poate identifica în acelaşi timp zece puncte atinse.

Precizia adnotărilor

Pentru a îmbunătăţi modul de adnotare pe ecranele BIG PAD/urilor, stiloul electronic a fost echipat cu un senzor de apăsare integrat, care oferă utilizatorului un control mai mare şi precizie când scrie un conţinut nou. Manipularea mai uşoară este asigurată, de asemenea, de trei taste de comandă, incluzând tasta de parcurgere a paginilor înainte şi înapoi.

Posibilitatea unei utilizări rapide

O pornire rapidă înseamnă, că noile monitoare BIG PAD sunt gata pentru a fi utilizate imediat după conectare* – este o soluţie perfectă pentru grupurile de lucrători care lucrează în condiţii care se schimbă dinamic în reuniunile ad-hoc în situaţii excepţionale.

Noile monitoare BIG PAD deservesc, de asemenea noul meniu al funcţiilor tactile, amplasate pe marginea din faţă a ecranului, datorită căruia puteţi schimba rapid sursa de semnal şi puteţi regla volumul cu ajutorul tastelor de pe dispozitiv sau telecomandă. Noile difuzoare frontale asigură un sunet mai clar.

Schimbul uşor de date

Pentru a asigura o cooperare mai bună între membrii echipei, indiferent de locul unde se găsesc în prezent, monitoarele BIG PAD fac posibil accesul la date într-o formă uşoară şi fără a fi necesar cablul, folosind software-ul Touch Display Link 2.0. Software-ul face posibil accesul la toate informaţiile dintre monitorul BIG PAD şi tablet, calculator, alte birouri şi localizări prin reţeaua locală a firmei.

Numeroase porturi de conectare

Două rânduri de porturi de intrare care fac posibilă conectarea monitorului BIG PAD la aproape toate dispozitivele audiovizuale sau la calculatoare.

Mărimea ecranului

Monitoarele BIG PAD de a II-a Generaţie vor fi oferite cu ecrane de 60 şi 70 inch.

Accesibilitate

Monitorul BIG PAD Advanced Model va fi accesibil pe pieţele europene începând din aprilie 2014.

* Trecere din modul de aşteptare (standby).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: