Potrivit celui mai recent studiu al companiei de cercetare de piaţă NPD Group, Samsung şi Apple deţin supremaţia pe piaţa americană de telefoane mobile...
OBAMA-IPHONEPotrivit celui mai recent studiu al companiei de cercetare de piaţă NPD Group, Samsung şi Apple deţin supremaţia pe piaţa americană de telefoane mobile inteligente, cu o cotă de 68%.

“Copilul” lui Steve Jobs, co-fondatorul gigantului din Cupertino, iPhone, este pe primul loc în preferinţele utilizatorilor americani de smartphone-uri, Apple controlând 42% din totalul vânzărilor de smartphone-uri din trimestrul al patrulea al anului trecut, în creştere 7 procente faţă de perioada similară din 2012.

Gadget trends: Moto X, în Europa începând cu luna februarie

În acelaşi timp, modelele din portofoliul sud-coreenilor de la Samsung sunt pe locul doi în topul preferinţelor, gadgeturile companiei reprezentând 26% din totalul vânzărilor în T4 2013 (comparativ cu 22% în T4 2012).

Bătălia giganţilor: Samsung Galaxy S5 cu sistem de scanare a retinei, din aprilie

Potrivit analiştilor NPD, doar aceste companii se numără printre cele care au cîştigat cotă de piaţă în ultimele luni, ceilalţi jucători, precum Motorola, LG, HTC sau Blackberry având vânzări în scădere în ultimul trimestru al anului trecut faţă de 2012. de exemplu, Blackberry a pierdut două treimi din cota de piaţă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: