După luni întregi în care presa internaţională a speculat pe tema acestui subiect, iată că Apple a ridicat vălul misterului şi a trimis invitaţii...
appleDupă luni întregi în care presa internaţională a speculat pe tema acestui subiect, iată că Apple a ridicat vălul misterului şi a trimis invitaţii pentru un eveniment ce va avea loc pe 9 septembrie în cadrul Flint Centre din Cupertino, California.

Pe ultima sută de metri, înainte de acest eveniment oficial, jurnaliştii străini s-au grăbit să mai lanseze câteva zvonuri cu privire la gadgeturile pe care gigantul american le va prezenta lumii întregi. De ajutor este şi faptul că invitaţia este o imagine a logo-ului Apple însoţită de o singură frază “Wish we could say more (Ne-am dori să putem spune mai multe)”.

Gadget rumors: venirea lui iPad Maxi

Fanii companiei, şi nu numai, aşteaptă cu nerăbdare ca Apple să arate public noile smartphone-uri pe care le aruncă în luptă pentru anul 2015. Ceea ce se ştie cu siguranţă este că unul va avea ecran de 4,7 inci şi va rivaliza cu gadgeturile Samsung, LG, HTC sau Sony, fiind aşteptat şi un alt iPhone cu ecran de 5,5 inci. Să nu uităm de ceasul inteligent, denumit generic iWatch, despre care se vorbeşte deja de ceva timp dar care nu a fost văzut efectiv şi nici nu se cunoaşte numele sub care ar putea fi dezvăluit.

Business rumors: Dubai-ul ar urma să găzduiască cel mai mare Apple Store

Totodată, Tim Cook ar putea prezenta şi o nouă tabletă, precum şi un nou software pentru toate aceste device-uri.

În acelaşi timp, Venture Beat scrie despre faptul că iPhone 6 va avea capacităţi NFC, destinate mai ales facilitării plăţilor mobile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: