Gadget Trends: AOC a echipat modelul de 27” cu tehnologia IPS Gadget Trends: AOC a echipat modelul de 27” cu tehnologia IPS
Creat pentru cei aflați în căutarea unui monitor ce poate juca rolul unui adevărat centru de divertisment, AOC myPlay îmbină opțiunile avansate de conectivitate... Gadget Trends: AOC a echipat modelul de 27” cu tehnologia IPS

Monitor AOC I2757FM (1)Creat pentru cei aflați în căutarea unui monitor ce poate juca rolul unui adevărat centru de divertisment, AOC myPlay îmbină opțiunile avansate de conectivitate cu imaginea ultra clară și design-ul borderless. Monitorul AOC myPlay este disponibil în magazinele specializate la un preț recomandat de 1399 lei.

Pentru a răspunde exigențelor amatorilor de conținut multimedia, AOC a echipat modelul de 27” cu tehnologia IPS, ce oferă un contrast ridicat și o stabilitate mărită a culorii. Astfel, imaginile afișate sunt cu adevărat clare și realiste, chiar și atunci când este vorba despre scene de acțiune întunecate. Negrul este cu adevărat intens, putând fi cu ușurință distins de celelalte nuanțe închise la culoare.
Monitorul beneficiază de o rată de contrast static de 1000:1 (contrast dinamic 20.000.000:1), un timp de răspuns de 5ms și o luminozitate de 250 cd/m2, ceea ce îl face potrivit atât pentru divertisment, cât și pentru profesioniștii din domeniul graficii.

AOC I2757FM (3)Și, pentru a juca rolul unui sistem complet de home entertainment, AOC myPlay integrează difuzoare stereo și o ieșire pentru căști.
Tehnologia IPS oferă, de asemenea, un avantaj considerabil în timpul vizionării de filme – toți cei aflați în fața ecranului se pot bucura de aceeași claritate a cadrelor, indiferent de poziția lor față de acesta. AOC myPlay oferă unghiuri de vizibilitate extinse, de până la 178°, atât în plan orizontal, cât și vertical.

Având o rezoluție de 1920 x 1080 și un format al ecranului de 16:9, AOC myPlay poate reda conținut Full HD prin conectarea la un PC sau player Blu-Ray cu ajutorul portului HDMI, sau chiar la dispozitivele Android compatibile, cu ajutorul conexiunii MHL. Astfel, puteți viziona pe ecranul de 27” cele mai recente fotografii din vacanță stocate în smartphone. Dispozitivul mobil poate fi încărcat în tot acest timp, prin simpla sa conectare la monitor.

AOC I2757FM (2)Pe lângă imaginea de înaltă calitate și opțiunile variate de conectivitate, AOC myPlay iese din anonimat prin design-ul minimalist, cu aspect borderless și finisaje metalice. Ecranul monitorului este îmbrăcat de o ramă cu o grosime de numai 2mm, care îi oferă un plus de eleganță. Design-ul borderless permite folosirea modelului în cadrul setup-urilor ce necesită monitoare multiple, oferind o imagine fluidă și coerentă, fără dizrupția creată de ramele groase. În același timp, standul pe care se sprijină ecranul poate fi detașat, pentru poziționarea monitorului sub formă de ramă.

Noul model integrează soluțiile software inteligente regăsite și pe celelalte modele de top de la AOC. Printre acestea se numără e-Saver, ce permite un consum minim de energie pentru diversele stări ale PC-ului (oprit, pornit, Sleep, sau modul Screen Saver). Tot prin intermediul acestei funcții poate fi programată și perioada de inactivitate necesară pentru închiderea automată a monitorului. i-Menu permite schimbarea setărilor doar cu ajutorul mouse-ului, în timp ce Screen+ divide ecranul în 4 cadrane ce pot afișa conținut individual.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: