Gadget Trends: 7 lucruri despre CHROMEBOOK Gadget Trends: 7 lucruri despre CHROMEBOOK
HP Chromebook este primul model de laptop din gama Chromebook disponibil în România. HP Chromebook vine cu un design subțire, ecran HD de 11,6 inchi,... Gadget Trends: 7 lucruri despre CHROMEBOOK

HP Chromebook este primul model de laptop din gama Chromebook disponibil în România. HP Chromebook vine cu un design subțire, ecran HD de 11,6 inchi, o greutate de numai 1,28 kg, baterie cu autonomie mare, de până la 8 ore și 15 minute, și cu o soluție antivirus inclusă, pentru a garanta o experiență de calitate înaltă, atât pentru lucru, cât și pentru divertisment. HP Chromebook este disponibil exclusiv la Orange şi poate fi achiziţionat începând de la 99 de euro, preţ valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani.

1. Pornește rapid, merge rapid. Chromebook pornește în aproximativ 10 secunde și, spre deosebire de un computer obișnuit, viteza sa nu se reduce în timp, datorită actualizărilor regulate, continue.

2. Protecție anti-virus inclusă. Niveluri multiple de securitate vă protejează de viruși, malware și alte neplăceri cibernetice – fără să fiți deranjat de pop-up-uri.

3. Ușor de partajat. Le puteți permite prietenilor să vă folosească Chromebook-ul fără ca aceștia să aibă acces la conținutul personal. Folosiți Guest mode – sau cereți-le să acceseze cu propriul cont Google.

4. Un loc pentru aplicațiile favorite. Toate aplicațiile apar în spațiul de pornire, în partea de jos a ecranului. Pentru a găsi și adăuga noi aplicații, vizitați Chrome Web Store.

Vezi și: Gadget Trends: HP Chromebook vine în România, exclusiv la Orange

5. Cele mai bune aplicații Google incluse. Multe aplicații Google sunt deja incluse, plus 100 GB spațiu stocare cloud pe Google Drive (gratuit timp de doi ani) și 60 de zile de Google Play Music All Access. Vezi Termeni și Condiții.

6. Pornește de unde te-ai oprit. Când te conectezi pe orice Chromebook (sau orice computer cu browser-ul Chrome) găsești aplicațiile și fișierele personale.

7. Funcționează offline. Aplicații cum ar fi Gmail Offline și  Google Docs îți permit să lucrezi și când nu ești conectat la internet. Plus, în Chrome Web Store găsești multe alte aplicații offline.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: