Gadget rumors: BlackBerry ar putea lansa un smartphone cu Android Gadget rumors: BlackBerry ar putea lansa un smartphone cu Android
Conform celor mai recente informații vehiculate în presa internațională, BlackBerry ia în considerare posibilitatea de a echipa un viitor smartphone cu software-ul rivalilor de... Gadget rumors: BlackBerry ar putea lansa un smartphone cu Android

Conform celor mai recente informații vehiculate în presa internațională, BlackBerry ia în considerare posibilitatea de a echipa un viitor smartphone cu software-ul rivalilor de la Android.

Inițial, producătorul canadian de telefoane mobile a refuzat folosirea sistemului de operare Android în produsele sale, considerând cu linia BlackBerry 10 (lansată în 2013) va fi suficient de interesantă pentru a atrage iar cota de piață pierdută în fața iPhone.

Însă acum, potrivit surselor din piață citate de Reuters, BlackBerry este dispus să folosească produsul Google ca parte din strategia de a muta focusul operațiunilor pe software și device management.

Dacă în urmă cu câțiva ani BlackBerry ajunsese să domine piața internațională de telefoane mobile inteligente, acum are sub un procent din această piață.

În plus, zvonurile indica faptul că BlackBerry ar putea folosi Android pentru un viitor smartphone cu slider (un device care ar urma să fie lansat prin toamna acestui an) care ar combina un ecran de tip touch cu o tastatură fizică pe care utilizatorii ar putea să o folosească în funcție de preferințe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: