Potrivit unor informaţii ale MacRumos, gigantul din Cupertino, care şi-a lansat recent noile modele iPhone (în cadrul unui eveniment care a avut loc pe...
iphone6Potrivit unor informaţii ale MacRumos, gigantul din Cupertino, care şi-a lansat recent noile modele iPhone (în cadrul unui eveniment care a avut loc pe 9 septembrie) şi şi-a făcut intrarea pe segmentul ceasurilor inteligente, vizează ca până la finalul anului în curs să livreze 80 de milioane de unităţi din iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.

Iar pentru a-şi atinge ţinta de vânzări, se pare că oficialii Apple şi-au rugat toţi furnizorii să livreze mai multe componente pentru ca fabricile să lucreze la potenţial maxim.

Dacă nu întâmpină nicio problemă de producţie, Apple şi-a propus ca până la  finalul lunii septembrie să aibă în magazine 10 milioane de gadgeturi, urmând ca restuld de 70 de milioane să poată fi vândute până la finalul trimestrului patru din 2014.

Apple trends: QuickMobile, primul retailer care scoate oficial la vânzare cele mai noi modele iPhone 6 în România

The Wall Street Journal anunţa încă din luna iunie faptul că Apple se pregăteşte cu o producţie masivă a celor mai noi device-uri mobile în anticiparea unei cereri ridicate din partea consumatorilor.

Ar avea deja antrenament: se pare că în ultima jumătate a lui 2015, compania a produs în total 60 de milioane de unităţi din iPhone 5.

iPhone 6 și iWatch, noile gadgeturi lansate de Apple – Galerie FOTO

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: