Gadget rumors: Apple lansează Watch 2 pe 6 martie 2016 Gadget rumors: Apple lansează Watch 2 pe 6 martie 2016
Se pare că gigantul american Apple se pregătește intens pentru un eveniment în cadrul căruia va prezenta un nou gadget din portofoliul său, și... Gadget rumors: Apple lansează Watch 2 pe 6 martie 2016

Se pare că gigantul american Apple se pregătește intens pentru un eveniment în cadrul căruia va prezenta un nou gadget din portofoliul său, și anume cea de-a doua variantă a smartwatch-ului Apple Watch.

Astfel, potrivit informațiilor vehiculate în presa internațională, compania va prezenta Watch 2 pe data de 6 martie – ceea ce marchează o nouă tradiție pentru Apple, în ceea ce privește moda evenimentelor de lansare, după cele care au loc în trimestrul patru al anului fiscal și în cadrul cărora compania dezvăluie cele mai noi modele de smartphone-uri și tablete (printre altele).

În plus, sursele site-ului 9to5 Mac spun că Apple s-ar pregăti și cu prezentarea unui nou smartphone, iPhone 6C, cu un display de 4 inci. Iar acest lucru s-ar putea întâmpla pentru că o serie de utilizatori iPhone și-au manifestat dorința ca smartphone-urile cu ecrane mai mici să revină în producția de serie. În prezent, portofoliul de smartphone-uri al Apple cuprinde telefoane cu ecrane de 4,7 inci și 5,5 inci.

Totodată, Apple a adus pe piață o carcasă pentru iPhone care ii va oferi acestui gadget posibilitatea de a-și mări durata de viață a bateriei. Astfel, utulizatorii de iPhone 6 și 6S se vor bucura de până la 25 de ore de conversații dacă își vor atașa noua carcasă.

Accesoriul, denumit Smart Battery Case, costă 99 de dolari și este realizat din silicon. Totodată, carcasa poate oferi în plus bateriei telefonului 18 ore de folosire pe LTE și 20 de ore de folosire pe video playback sau pentru streaming de muzică.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: