Gabriela Prisacariu si Catalin Bucur, castigatorii de la “Supermodels by Catalin Botezatu” Gabriela Prisacariu si Catalin Bucur, castigatorii de la “Supermodels by Catalin Botezatu”
Juratii “Supermodels by Catalin Botezatu” au ajuns la concluzia ca Gabriela Prisacariu si Catalin Bucur au fost la fel de buni pe  intreaga desfasurare... Gabriela Prisacariu si Catalin Bucur, castigatorii de la “Supermodels by Catalin Botezatu”

Juratii “Supermodels by Catalin Botezatu” au ajuns la concluzia ca Gabriela Prisacariu si Catalin Bucur au fost la fel de buni pe  intreaga desfasurare a concursului. Pentru prima oara in istoria competitiilor autohtone de fashion au fost alesi doi castigatori. Faima, notorietate, aplauze, prezentari de moda in marile capitale ale lumii si o noua etapa in viata profesionala vor face parte din viata celor doi dupa experienta “Supermodels by Catalin Botezatu”.

Daca la inceput eram sceptica cu privire la sansele mele de a castiga titlul de Supermodel, acum mi-am vazut visul cu ochii. Sunt mandra ca l-am realizat!”, a spus Gabriela.

Sunt fericit ca am castigat concursul. De abia astept sa incep colaborarea cu aceasta agentia de moda de la Paris”, a adaugat Catalin.

Liana, marea perdanta de la Supermodels by Catalin Botezatu

De-a lungul show-ului, toti concurentii au avut conflicte mai mari sau mai mici cu competitorii lor, dar Gabriela si Liana au fost de la bun inceput o echipa, apoi prietenia dintre ele s-a legat tot mai puternic. Momentul critic al alegerii castigatorului ar fi putut sa le dezbine pentru prima oara, insa Liana a stiut sa piarda cu demnitate.

Este normal sa fiu dezamagita ca am pierdut. Am fost atat de aproape, si totusi atat de departe de a castiga!”, a spus Liana.

Catalin Botezatu a fost gazda show-ului si mentorul concurentilor de la “Supermodels by Catalin Botezatu” care au dovedit ca au charisma, spontaneitate si atitudinea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului.

Pe parcursul celor 3 luni de filmare, concurentii au fost pusi in situatii inedite, Catalin Botezatu testandu-le, de cele mai multe ori, limitele.

Premiul adjudecat de cei doi castigatori este un contract cu o agentie prestigioasa de modeling din Franta, prin intermediul careia Gabriela si Catalin isi vor putea incepe cariera de Supermodel.​

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: