G2V HYPO 400 te ajută să îți prepari acasă propriul dezinfectant. Cât de eficient este? G2V HYPO 400 te ajută să îți prepari acasă propriul dezinfectant. Cât de eficient este?
Cei de la G2V au profitat de o tehnologie revoluționară de creare a acidului hipoloros și susțin că, în doar câteva minute, vă puteți... G2V HYPO 400 te ajută să îți prepari acasă propriul dezinfectant. Cât de eficient este?

Cei de la G2V au profitat de o tehnologie revoluționară de creare a acidului hipoloros și susțin că, în doar câteva minute, vă puteți prepara acasă propriul dezinfectant antiseptic 100% natural, folosind doar apă și sare. Cool, nu?

Produsul lansat de ei, HYPO 400 produce o soluție eficientă de combatere a virusurilor și bacteriilor, micro-organismelor și ciupercilor, Hepatita B, Stafilococul Auriu, Esterichia Coli, Salmonela, etc. G2V HYPO 400 este certificat și autorizat de Ministerul Sănătății și, spre deosebire de dezinfectanții chimici din comerțul tradițional, G2V HYPO 400 este 100% natural, nu irită pielea sau mucoasele și nu are efecte adverse.

În paralel, este puternic și eficient în dezinfectare și dezodorizare, nu lasă reziduuri și … poate fi folosit zilnic.

Cum funcționează G2V HYPO 400? Simplu. Adăugați apă de la robinet și sare, așteptați 5 minute… și gata. Ați obținut, deja, propriul dezinfectant cu care puteți elimina virusurile și bacteriile.

Certficările produsului arată că este eficient în combaterea coronavirusurilor, în uciderea tuturor tipurilor de baterii și microbi, în igienizarea alimentelor, legumelor si frutelor, suprafețelor multiple și a altor tipuri de produse. Așadar, poate fi folosit în siguranță în preajma copiilor și animalelor și este prietenos cu mediul înconjurător.

Soluția antiseptică creată cu ajutorul G2V HYPO 400 dezinfectează și igienizează în mod 100% natural pielea și hainele, lăbuțele și blănița animalelor de companie, gadgeturile utilizate zilnic, piese de mobilier, fie ele textile sau nu, ambalajele alimentelor, alimentele, legumele și fructele îmbibate în pesticide, obictele de uz sanitar, dar și produsele cosmetice.

Bine de știut! Apa dezinfectantă produsă de G2V Hypo 400 conține acid hipocloros și hipoclorit de sodiu. Acidul hipocloros este cel mai eficient sistem de protecție și de vindecare produs în organismul uman ca sistem natural de apărare. Acidul hipocloros are capacitatea de a descompune microorganismele, participând la dezinfecție datorită proprietății sale antibacteriene. Pe lângă curățarea profundă a pielii, HOCl (acidul hipocloros) are și proprietatea de regenerare.

În urma cercetărilor efectuate, acesta remediază în procent de 85 % mâncărimile pielii apărute din diferite cauze și asigură sterilizare în procent de 99.70 %. Pe lângă creșterea puterii de absorbție a oxigenului de către piele, are și proprietatea de a vindeca infecțiile. Acidul hipoloros poate fi folosit în siguranță. El este un agent de protecție și vindecare, produs în mod natural în corpul uman, la nivelul celulor albe.

Conform rezultatelor laboratoarelor, apa dezinfectată produsă de G2V Hypo 400 își menține efectul timp de 8/12 ore.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: